Pasagerii zborului Londra -Cluj au rămas fără bagaje. Angajaţii aeroportului Luton le-ar fi încurcat cu cele ale călătorilor din cursa spre Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air pe aeroportul din Sofia FOTO 123 RF

Pasagerii cursei aeriene Londra – Cluj, care au ajuns pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu în noaptea de duminică spre luni, au rămas fără bagaje.

Se pare că angajaţii aeroportului londonez Luton ar fi încurcat bagajele pasagerilor zborului Londra - Cluj cu cele ale călătorilor care au ajuns în aceeaşi seară la Craiova, cu un alt avion. Reprezentanţii companiei Wizz Air, cea care a operat ambele zboruri din capitala Marii Britanii, au anunţat că vor trimite un comunicat în care vor lămuri problema. 

UPDATE: Reprezentanţii companiei Wizz Air au trimis un comunicat în care confirmă că bagajele pasagerilor de pe zborurile W6 3304 de la  Londra Luton la Cluj-Napoca şi W6 3754 de la  Londra Luton spre Craiova (din data de 22 ianuarie 2018) nu au ajuns la aeroporturile de destinaţie. 

„Wizz Air confirmă că din cauza unei situaţii nefericite, bagajele pasagerilor de pe zborurile W6 3304 de la  Londra Luton la Cluj-Napoca şi W6 3754 de la  Londra Luton spre Craiova (din data de 22 ianuarie 2018) nu au ajuns la aeroporturile de destinaţie. Wizz Air, împreună cu furnizorul de servicii de handling de la sol, au demarat imediat o serie de proceduri pentru a identifica bagajele pierdute. Cât de curând posibil, bagajele vor fi transportate de către o firmă autorizată la adresele de domiciliu.

Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient cauzat şi asigură pasagerii că face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i ţine la curent cu privire la situaţie şi le oferă întreaga asistenţă.”

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite