Otros Aires, dublu concert la Cluj (Recomandări de weekend)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de muzică live pot asculta în această seară cea mai de succes trupă argentiniană de nuevo-tango-electronico, Otros Aires. Amatorii de ciclism pot participa la un concurs internaţional de Mountain Bike.

Otros Aires concertează la Cluj
Otros Aires, una dintre cele mai de succes trupe argentiniene de nuevo-tango-electronico, va susţine la Cluj două concerte 100% live, în această seară de la ora 19.00, la Opera Română şi de la ora 22.30, în clubul Diesel. Preţul unui bilet de intrare este cuprins între 20 şi 40 de lei.

Competiţie de Mountain Bike

Amatorii de ciclism pot participa în acest weekend la concursul intenraţional de Mountain Mike „Maros Bike Cup”. Evenimentul se va desfăşura în Pădurea Făget, pe un traseu de 4,8 km. Azi au loc antrenamentele oficiale pe traseu, iar sâmbătă concursul propriu zis.

Concert Hazard în Euphoria Music Hall
Trupa Hazard şi Aminda, considerată una din cele mai bune voci feminine din România, vor susţine un concert 100% live în această seară, de la ora 22.00, la Euphoria Music Hall. Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Posesorii de StudCard beneficiază de o reducere de 50%.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite