Opera Maghiară face spectacol în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii Operei Maghiare din Cluj îi invită pe clujeni, azi, de la 19.00, la un spectacol de operete şi romanţe pe scena de pe strada Mihail Kogălniceanu, în timp ce pe platoul din faţa Sălii Sporturilor vor avea loc concerte rock. Evenimentele fac parte din programul Zilele Culturale Maghiare.

Zilele Culturale Maghiare pregătesc în a doua parte a zilei de sâmbătă o avalanşă de concerte. Între 16.00–19.00, puteţi merge la RockCluj, ţinut pe Scena din faţa Sălii Sporturilor, fiind prezente trupele Dead Smile, LSD, Elendil, Stormbridge, Whisperblast, Katapult. Concomitent, vor fi: la 16.00, Concert Indie Folker, pe Scena de pe strada MihailKogălniceanu; la 17.00, Concert Oláh Mátyás şi Oláh Boglárka (Program: Ludwig van Beethoven, Fr. Chopin, E. Bloch, Kodály Zoltán), la Galeria Reményik Sándor; la 17.30, Concert Antal Timi pe Scena de pe strada Mihail Kogălniceanu. La 18.00, va avea loc expoziţia de grafică şi de fotografii, cu opere de artă de Szabó András şi Porszász Áron, la Galeria Korunk.

Operă de stradă 

Seara va continua cu şi mai multă muzică. La 19.00, un deosebit Spectacol al artiştilor Operei Maghiare din Cluj: operete şi romanţe, pe Scena de pe strada Mihail Kogălniceanu.  La 19.30, Concert jubiliar Knock Out, iar la 20.30, Concert Tankcsapda, ambele pe Scena din faţa Sălii Sporturilor.

Petreceri în localuri

The Soviet Pub va găzdui Concert Koszika, iar Bulgakov Art Cafe va găzdui Megaparty în 4 locaţii: retro, pop & rock maghiar şi internaţional cu DJ ZOZO, club cu DJ HUNAY, alternativ cu DODO, karaoke cu Gumizolex. Din Seria de afterparty, această dată va fi de Pop-Tari-Top Retro Megamix Party – B. Tóth László 80`s ”Greatest Hit”, la Arena New York (fostul Hotel Continental).

Programul întregului eveniment, AICI.

FOTO VIDEO Minorităţile maghiare din Serbia, Polonia, Letonia şi Slovacia au dansat în centrul Clujului

Dansuri stradale tradiţionale, expoziţii şi vernisaje de Zilele Maghiare la Cluj. Bonus: vizite deasupra oraşului

Zilele Maghiare aduc la Cluj o premieră: opera rock „Regele Ştefan“

Sute de credincioşi protestează în faţa Bisericii Sfântul Ştefan din Zalău

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite