Mureşan spune că Bud va fi ca Benzema!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bud promite un retur în care îşi va arăta adevărata valoare
Bud promite un retur în care îşi va arăta adevărata valoare

Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristi Bud, despre care consideră că va „exploda“ în retur.Rezervă în turul campionatului, atacantul a fost comparat cu Benzema, care acum face senzaţie la Real Madrid

„Feroviarii“ au plecat astăzi spre Antalya, pentru cel de-al doilea cantonament al iernii. După ce au fost lăsaţi două zile să se odihnească şi să-şi viziteze familiile, jucătorii campioanei debordează de optimism înaintea celui de-al doilea stagiu de pregătire şi promit că vor face tot posibilul să recupereze distanţa uriaşă care-i separă de lider. Odată cu plecarea lui Saşa Bjelanovici la Atalanta, CFR a rămas cu numai trei atacanţi, dar Paszkany va face un nou transfer la începutul săptămânii viitoare.

Preşedintele Iuliu Mureşan spune că supriza plăcută a returului va fi Cristian Bud, complet neglijat în prima parte a campionatului de fostul tehnician din Gruia, Andrea Mandorlini:

„Sper ca la începutul săptămânii viitoare să mai vină un atacant în cantonament. Vom aduce pe cineva care va fi cel puţin la fel de valoros ca Bjelanovici şi mai golgeter. Oricum, eu am mare încredere în Bud, care cred că va face un retur foarte bun. Luaţi exemplul lui Benzema, de la Real Madrid, care a stat rezervă tot timpul şi odată cu accidentarea lui Higuain a  intrat şi dă goluri foarte frumoase. La fel se va întâmpla şi cu Bud, e un fotbalist care găseşte repede drumul spre poartă“, a spus şeful din Gruia.

Bud: „Aş lucra iar cu Selymes“

Curtat insistent în ultima perioadă de Astra Ploieşti, unde fostul său tehnician de la Liberty Salonta, Tibor Selymes, ar vrea să-l aibă din nou sub comandă, Bud ar putea fi al doilea atacant care să părăsească CFR-ul. Deşi spune că ar fi încântat de o nouă colaborare cu fostul component al generaţiei „de aur“, fotbalistul vrea să rămână la CFR deocamdată:

„Mi-a fost ca un părinte şi îmi este în continuare şi bineînţeles că mi-ar plăcea să colaborez din nou cu el, dar deocamdată nu vreau să vorbesc despre asta pentru că sunt la CFR şi vreau să rămân aici. Dacă va exista o ofertă bună atât pentru club, cât şi pentru mine, conducerea va decide dacă plec sau nu. Vreau să fac o impresie la fel de plăcută ca şi în returul campionatului trecut, pentru că lumea zice că am dezamăgit în acest tur, dar nu aveam cum, deoarece n-am jucat“, a spus fotbalistul. În turul campionatului, atacantul adus de la Mediaş a jucat foarte puţine minute în doar zece meciuri şi a marcat un singur gol.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite