Mircia Giurgiu vrea să construiască la Cluj două fabrici de procesare a cărnii şi laptelui şi un depozit de fructe şi legume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Mircia Giurgiu, a declarat joi, că dacă va fi ales primar, va construi două fabrici de procesare a cărnii şi laptelui, dar şi un depozit de legume şi fructe. Construcţia fabricilor ar urma să se facă din bugetul local, din bugetul Ministerului Agriculturii sau din fonduri europene.

Mircia Giurgiu şi-a prezentat joi programul electoral, unde precizează că doreşte construcţia unui depozit de legume-fructe pentru achiziţionarea de produse proaspete de la toţi producătorii, care să fie vândute cu un adaos comercial mic, pe tot parcursul anului. De asemenea, Giurgiu doreşte şi construcţia a două unităţi de procesare a laptelui şi cărnii, prin achiziţionarea de la producători, şi apoi vânzarea produselor finite în magazine specializate.

„Toate produsele din judeţul Cluj pot fi achiziţionate la preţ de producător, clujenii să nu mai trebuiască să cumpere legume şi fructe din Turcia sau din alte ţări. Noi avem potenţial si putem aproviziona constant tot ceea ce înseamnă piaţa din Cluj-Napoca. Prioritatea în aceste depozite ar urma să o aibă producătorii clujeni", a declarat Mircia Giurgiu.

Giurgiu a mai precizat că Primăria se va ocupa de achiziţionarea tuturor utilajelor şi de angajarea de personal calificat. În depozitele lui Giurgiu ar urma să se vândă legume, fructe, lapte de vacă, oaie, bivoliţă, carne de oaie, pui, vacă şi orice alte produse pe care fermierii clujeni le vor dori să le vândă.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite