Mircea Bravo s-a însurat. „Prima nuntă la care o să fie furată bunica, nu mireasa“

0
0
Mircea Bravo şi-a găsit soţie. FOTO: Bob Rădulescu
Mircea Bravo şi-a găsit soţie. FOTO: Bob Rădulescu

Celebrul vlogger Mircea Bravo face nuntă. El a anunţat săptămâna trecută că şi-a găsit „o fată din Bistriţa” şi se va căsători. Petrecerea are loc în seara de joi, 16 iunie, în Cluj-Napoca.

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris pe Facebook Tibi Codorean, unul dintre prietenii lui Mircea Bravo. „Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi”, a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al vloggerului, Bob Rădulescu, care a postat şi o fotografie cu mirii. Acesta din urmă a confirmat şi pentru „Adevărul” că într-adevăr este la nunta lui Mircea Bravo.  

Mircea Bravo a anunţat că se va căsători, sâmbăta trecută,  în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistriţa. 

cluj mircea bravo

Cununia civilă a avut loc astăzi, în parcul central al Clujului. FOTO: Bob Rădulescu 

„Nu vreau să vă spun că Bistriţa e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiţi în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistriţenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistriţean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de judeţul ăsta, de oraşul Bistriţa, mi se pare super mişto, cu oameni de bun simţ şi, ca urmare, mi-am şi găsit o fată din Bistriţa, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo, conform infobistrita.ro.

Mircea Bravo a făcut, în ultima vreme, mai multe clipuri având ca temă nunta. 

Vă mai recomandăm 

 Fenomenul Mircea Bravo, comediantul care a strâns un milion de fani pe net. Clipurile lui au milioane de vizualizări şi a fost solicitat să promoveze NATO

Mircea Bravo a „descins” în garsoniera de 11 mp: „Cei din afară au ceva împotriva chiriilor mari, clujenii se bucură” VIDEO

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite