Ministrul Sănătăţii, la Cluj: „Se demarează construcţia unui buncăr nou pentru un aparat de radioterapie care va fi cel mai performant din ţară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Bodog FOTO gov.ro
Florian Bodog FOTO gov.ro

Aflat la Cluj, vineri, 28 iulie, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat la începerea lucrărilor la noua clinică de hematologie din România că, tot la Cluj, se demarează construcţia unui buncăr pentru un aparat de radioterapie care, potrivit demnitarului, „va fi cel mai performant din ţară“.

„Vreau să precizez că în paralel cu a doua etapă de achiziţie a aparatelor de terapie, se demarează tot aici la Cluj construcţia unui buncăr nou pentru un aparat de radioterapie care va fi cel mai performant din ţară, proiectul este depus deja la Ministerul Sănătăţii. Toate aceste investiţii se realizează pe un program al Băncii Mondiale", a afirmat ministrul Sănătăţii, citat de Ziua de Cluj.

Afirmaţia a fost făcută de ministrul Sănătăţii vineri, 28 iulie, la Cluj, la începerea lucrărilor de construcţie ale celei mai noi clinici de hematologie din ţară. 

Valoarea investiţiilor la noua clinică se ridică la 19 milioane de lei (sau circa 4 milioane de euro) şi va extinde capacitatea de transplant de măduvă la nivel naţional.

Mai puteţi citi:

Cea mai nouă Clinică de Hematologie din România se construieşte la Cluj. Ministrul Sănătăţii, prezent la începerea lucrărilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite