Ministrul Justiţiei, desfiinţat de un fost lider UDMR. „Înţelepţii PSD l-au adus în fruntea mârşăviilor pe mult mai cititul Tudorel Toader“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader. FOTO: Inquam Photos / George Călin
Tudorel Toader. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Fostul senator Eckstein-Kovács Péter critică „fanteziile anti-justiţie ale penalilor din PSD” şi cere opoziţiei să depună o moţiune la adresa ministrului Justiţiei şi a cabinetului Dăncilă.

Fostul senator Eckstein-Kovács Péter este vocal la adresa PSD şi a aliaţilor politici de la guvernare. După ce a demisionat din UDMR, citicând atât politica dusă de reprezentanţii maghiarilor, cât şi alianţa lor cu PSD, Eckstein a răbufnit împotriva ministrului Tudorel Toader şi a principalului partid din coaliţia de guvernământ, într-o postare publică pe Facebook.

eckstein kovacs peter foto facebook

Eckstein Kovacs Peter critică dur poltica coaliţiei PSD - ALDE. FOTO: Facebook / Eckstein Peter Kovacs

„Şmecheria nu salvează România. Ordonanţa 13 i-a scos pe oameni în stradă. Înţelepţii PSD - deloc proşti - i-au băgat momentan în cuşcă pe primitivii Iordache & comp şi l-au adus în fruntea mârşăviilor pe mult mai cititul Tudorel Toader, pentru a duce la sfârşit aceeaşi misiune: scăparea penalilor din partid şi subjugarea justiţiei puterii politice. Abilul Toader e pe cale ca, evident, cu o risipă mai mare de timp, să ducă la bun sfârşit fanteziile anti-justiţie ale penalilor din PSD şi alte partide.

Ce să mai vorbim: două treimi din modificările codului de procedură penală au fost declarate neconstituţionale de Curte. Propunerea domnului Toader pentru şefia DNA a fost rejectată în unanimitate de CSM, instituţia care apără independenţa justiţiei, compusă din reprezentanţii aleşi ai breslei. Într-o ţară normală, ministrul era demis/demisiona într-o zi, nu într-o oră.

Aveţi de gând, voi, cei din opoziţie, să promovaţi o moţiune împotriva acestui intelectual malefic şi vândut? Măcar să afle oamenii ce hram poartă”, a scris Eckstein pe contul său de Facebook.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite