Mămică din Cluj, către un medic: „Nu am uitat cum m-ai tratat şi nu îţi dau nimic, că ţi-a urcat Statul salariul anul asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Pediatrie 2 din Cluj-Napoca.
Spitalul de Pediatrie 2 din Cluj-Napoca.

O mămică din Cluj a postat pe Facebook o scrisoare în care critică dur modul în care a fost tratată la spitalul de Pediatrie 2 din municipiu: a aşteptat 5 ore pe coridor, patul era prins cu sârmă, salteaua „ruginită”, iar atitudinea personalului medical a lăsat de dorit. Managerul spitalului, Gheorghe Popa, nu a dorit să comenteze acuzaţiile.

Cosmina Bendean, o mămică din Cluj-Napoca, a postat pe Facebook  experienţa pe care a avut la două spitale de pediatrie din oraş.  Managerul spitalului, Gheorghe Popa, nu a dorit să comenteze acuzaţiile.

Redăm mai jos, postarea femeii:

„Dragi mămici, vine sezonul de iarnă care mie îmi aminteşte de internările în spitale, includ toate Pedi... (prescurtare de la Pediatrie 1, 2 şi 3-nr.) 

La două zile de la externare, mi-a trecut panica internării şi mă cuprinde înverşunarea faţă de putreziciunea din sistemul sanitar clujean. 

Citesc cât de avansat este oraşul ăsta, la nivel IT, suntem primii, construcţii, imobiliare scumpe, autobuze electrice, primele din ţară etc şi etc. 

Periplul nostru, mamă + copil de doi ani, începe într-o luni, zi de noiembrie, dar caldă, numai bună de ieşit la plimbare cu copilul. 

Noi, în UPU, nu e aglomerat, intram repede. Ni se cere sa ne luam botoşeii albaştri.. vezi colo, să nu aducem viruşi din afara, dar personalul, voie bună, iese la ţigară fără botoşei, rupe la greu protocolul stabilit de ...cine naiba le-a citit regulamentul !!! 

Scurtez, urmează ţintirea la pat a copilului de către două asistente mai apatice decât un scaun diareic, internare la Pedi 2. 

Aici nu fusesem, poate o-m da peste ceva totuşi umanoizi, gândesc credulă, eu...

Bine, dar cu branula pusă, transportul este obligatoriu şi irefuzabil de către UPU Cluj . 

Aşa, intrăm în maşina mică, dar şoferul este sunat de către asistente. 

Uitase să ia ceva: o pacienta mică, de 7 luni, cu enterocolită.

Hai cu stomatita noastră şi cu enterocolita, pai, ce, nu facem un mix de viruşi ??!! 

Degeaba zicem că nu-i normal, ce mai vrem, şi atenţie personalizată??

Ajungem la Pedi 2: aşteptăm 5 ore într-o sală separată, până ajunge maşina externaţilor din Satu-Mare sa îi duc acasă. 

Ii spun asistentei şi infirmierei: „Pai de ce nu ne internaţi, să ne odihnim, că-i bolnav copilul şi ăştia care tre´ să plece să aştepte aici, ca-s sănătoşi ??” 

Raspunde „Pai ce, să pun infirmiera să tot dezinfecteze?” 

WTF ???? 

După 5 ore de aşteptare, intru la odihnă în salon: patul prins cu sârmă, saltea ruginită ca şi personalul cu care am interacţionat pe durata şederii. 

Aşa că, nu va plictisiţi: luaţi aminte, la etajul doi, doctoriţa Mărgescu. Personaj demn de Antena 3,vă va spune: „Doamnă, până acum ai făcut cum ai crezut, acuma faci cum zic doctorii!” 

WHAAAT?? cum am crezut eu? Am făcut cum mi-au zis doctorii ce l-au consultat şi băgat copilul la perfuzii!!!! 

La sfârşitul tratamentului, în ziua externării, vă va chema să vă arate unde să ştampilaţi biletul de ieşire, nu vă lăsaţi păcăliţi...cum ziceam, personaj demn de Antena 3, da? 

Eh, uite că eu nu am uitat cum m-ai tratat şi nu îţi dau nimic, că ţi-a urcat Statul salariul anul asta.

În cârdăşia ei, vine şi rezidenta, de o aroganţă á la Dragnea şi Duamna Dăncila. 

Mă scuzaţi, mămicilor, nu vă lăsaţi călcată demnitatea voastră, indiferent de statutul nostru social. Suntem mămici şi ştim primele cum trebuie sa fie trataţi copiii noştri: EU CER CA STATUL SĂ ÎI TRATEZE CU RESPECT !!! 

Am şi poze, dar nu le pot ataşa datorită PC-ului.

P.S. Singura figură umanoidă de acolo este o infirmieră maghiară, reţin doar că se numeşte Lena, căreia îi dau toată mulţumirea pentru căldura ei.”

FOTO „Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea“ - mesajul unui medic care a avut fetiţa internată la Pediatrie II Cluj. Perna, „cusută“ cu capse de birou

https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/foto-sunt-dezgustat-ceea-putut-vedea-mesajul-unui-medic-carea-avut-fetita-internata-pediatrie-cluj-perna-era-cusuta-cucapse-birou-1_5a1020d05ab6550cb847857c/index.html

Mărturia unui tânăr din Cluj operat la degetul greşit de un chirurg renumit: „În prima fază, medicul a dat vina pe mine“

https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/marturia-unui-tanar-cluj-operat-degetul-gresit-chirurg-renumit-In-faza-medicul-dat-vina-mine-1_59b918775ab6550cb8210ef9/index.html

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite