Locuri de muncă în Danemarca pentru agricultorii români

0
0

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în  15 februarie 2012 o bursă a locurilor de muncă în agricultură din Danemarca.

Angajatorii vor intervieva candidaţii în România pentru cele 75 de locuri d e muncă vacante în domeniul agricol. Oamenii trebuie să lucreze la recoltarea căpşunilor în perioada mai-iulie 2012, la cea a mazării în perioada mai-august şi la recoltarea căpşunilor în perioada aprilie -noiembrie.

Condiţiile de lucru nu sunt dintre  cele mai uşoare, deoarece în ferme se asigură spaţii acoperite doar pentru prepararea mâncării, toalete şi baie. Persoanele selectate trebuie să-şu ducă din ţară corturi în care să locuiască, iar taxa pentru cazarea în camping este între 2 şi 10 euro/zi.

Lucrătorii în domeniul agricol vor primi 10-15 euro /oră. Se lucrează între 25 şi 37 de ore săpătămânal, cu începere de la ora 4 dimineaţa. Cerinţele la angajare sunt : vârsta minimă 18 ani, cunoştinţe medii de limba engleză, adaptare la muncă fizică grea. Pentru detalii, candidaţii trebuie să  se adreseze consilierilor EURES de la Agenţia de Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, pe strada George Coşbuc, numărul 2.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite