Liviu Dragnea a anunţat la Cluj cu cine va face echipă pentru şefia PSD. „E nevoie de o nouă generaţie de lideri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţa judeţeană a PSD Cluj  FOTO: Florina Pop
Conferinţa judeţeană a PSD Cluj  FOTO: Florina Pop

Venit la Cluj la alegerile pentru şefia filialei judeţene, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să declare, în faţa delegaţilor clujeni, că la congresul din 11 octombrie va face echipă cu Valeriu Zgonea, pe care îl va propune ca preşedinte executiv al partidului.

”Îmi doresc ca Vasile Dâncu să revină alături de partid, să fie mai activ. Sper să accepte. Şi îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a declarat Liviu Dragnea jurnaliştilor, după ce a coborât de pe scena Casei de Cultură a Studenţilor Cluj.

În opinia acestuia, ”e nevoie de o nouă generaţie de lideri în PSD”.

Alături de Dragnea la conferinţa judeţeană a PSD Cluj a fost şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a afirmat că, dacă va fi ales, va fi o onoare să fie preşedinte executiv al PSD: "Este şi un imbold la muncă pentru o generaţie care a demonstrat că a rămas acasă să construiască o Românie aşa cum ne dorim cu toţii, o Românie europeană, pentru noi toţi”.

Ce a declarat Liviu Dragnea la conferinţa judeţeană a PSD Cluj:

Discursul lui Liviu Dragnea la Cluj, la alegerile PSD Cluj. 2 octombrie 2015

Mai puteţi citi:

Liviu Dragnea, către sociologul Dâncu, la Cluj: „Vasile, avem nevoie de tine! Vino alături de noi“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite