Kovacs Eckstein Peter şi-a depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca: „nu pornesc de pe prima poziţie, dar şansă am”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier prezidenţial Kovacs Eckstein Peter şi-a depus luni candidatura pentru un mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la Biroul Electoral Municipal. Acesta a precizat că doreşte să fie un primar bun şi că are toate şansele să fie ales.

„Poate că nu pornesc din prima grilă, dar şansă în mod vădit am, am impresia că profilul meu este de primar bun şi asta vreau să fiu. Eu sunt un om de bună credinţă. Nu vin că mătura nouă nu ştiu ce face. Corupţia nu-mi place, nu mi-a plăcut şi nici acum nu-mi place. Cred că trebuie să fie o administraţie aproape de oameni. Aici sunt lucruri de făcut cu echipa actuală şi în rest îmi doresc o Primărie normală cu oameni care-şi fac datoria", a declarat Kovacs Eckstein Peter.

La Primăria Cluj-Napoca şi-au mai depus până acum candidaturile Marius Nicoară (USL) şi Emil Boc (PDL).

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite