Jean-Michel Jarre revine în România. Va concerta pentru prima dată la Cluj, pe 11 noiembrie. Cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean-Michel Jarre va susţine un concert la Cluj FOTO Facebook Jean-Michel Jarre
Jean-Michel Jarre va susţine un concert la Cluj FOTO Facebook Jean-Michel Jarre

Jean-Michel Jarre va concerta anul acesta, pe 11 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj. Evenimentul va fi un show live spectaculos, susţin organizatorii concertului din Cluj, mai ales că artistul revine pe scenele lumii după 6 ani de absenţă.

Avangardistul muzicii electronice, cum a fost numit Jean-Michel Jarre, îşi începe în octombrie, anul acesta, primul turneu mondial, Electronica, după 6 ani de absenţă. Startul va fi dat în Europa, iar pe 11 noiembrie va ajunge la Cluj.

„Aşa cum am promis, încă de anul trecut, în 2016 vom organiza la Cluj-Napoca evenimente şi concerte şi mai spectaculoase. Jean-Michel Jarre este recunoscut ca fiind artistul ale cărui concerte nu au fost încă şi probabil nu vor putea fi egalate, fiind unul dintre primii artişti din lume, care a susţinut adevărate spectacole de muzică electronică. Ne bucurăm mult, că am reuşit să-l aducem pe unul dintre pionerii muzicii electronice, pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca“, afirmă Mircea Buteanu, manager Diesel Events, organizatorul concertului.

Faimos pentru efectele vizuale din concertele sale şi pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, Jean-Michel Jarre îşi va captiva spectatorii noului său turneu cu piese din cel mai recent album intitulat “Electronica”, dar şi cu melodii din albume cunoscute, “Oxygene” (1976), “Equinoxe” (1978). La aniversarea a 850 de ani a Moscovei, Jarre şi-a depăşit recordul de spectatori veniţi la un singur concert de-al său: în jur de 3,5 milioane de fani.

Organizatorii concertului din Cluj anunţă că turneul european din acest an va avea loc după debutul celui de-al doilea volum al albumului “Electronica 1: The Heart of Noise”, stabilit pentru data de 6 Mai, 2016. Artistul a susţinut două concerte în România, unul în 2008 şi celălalt în 2011, ambele la Bucuresti. Anul acesta va concerta prima dată la Cluj.

Toate biletele pentru concertele din Europa ale noului său turneu au fost puse în vânzare de vineri, 18 martie.Un bilet costă de la 110 lei la 495 lei (VIP) - VIP Loja cu catering - 495 lei; VIP Tribună cu catering - 445 de lei; Exclusiv VIP - 485 de lei; Electronica VIP - 380 de lei; Laser Premiu; 325 de lei - Oxygene 1 - 248 de lei; Equinoxe 2 - 215 de lei; Destination 3 - 160 de lei; Revolution 4 - 110 de lei.

Bilete se pot cumpăra de pe site-ul oficial al evenimentului Jarre.funticket.ro şi dieselevents.ro.

Mai puteţi citi:

Top 10 cărţi pe care nu trebuie să le ratezi într-o viaţă. Recomandările românului care a iniţiat cea mai inedită campanie pro-lectură din ţară

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite