Ioan Andone a condus primul antrenament al echipei CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al formaţiei CFR 1907 Cluj, Ioan Andone, a condus, luni după-amiază, primul antrenament al echipei. Cei aproximativ 20 de suporteri care erau prezenţi pe stadionul din Gruia l-au primit cu aplauze pe Andone, care a afirmat că CFR Cluj are cel mai bun lot din Liga I.

La primul antrenament Andone a fost ajutat şi de antrenorul secund Francisc Dican, cel care a lucrat şi cu fostul antrenor, Jorge Costa.



"Au mai rămas cinci jucători cu care am mai lucrat plus Liviu Ganea, alături de care am lucrat la Dinamo. Sunt jucători cu experienţă, au cel mai bun lot în Liga I. Nu trebuie lucrat la ce s-a muncit aici, ci la atitudine, disciplină, agresivitate, alergare", a declarat Andone.

Conducerea CFR Cluj a decis, duminică, după o şedinţă de peste cinci ore, să îl demită pe antrenorul Jorge Costa, echipa urmând să fie pregătită în ultimele etape de Ioan Andone.

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0  de echipa Rapid, înregistrând prima înfrângere după 11 runde. Jorge Costa se afla la conducerea tehnică a echipei clujene din mai 2011.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite