Invitaţie la iarbă verde. Muzică bună şi petrecere în aer liber la Picnic in the Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua ediţie a evenimentului Picnic in the Park va fi organizată pe 14 mai şi îi cheamă pe clujeni, şi nu numai, la relaxare, muzică bună, relaxare şi o petrecere cu DJ-ii Jazzanova.

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 12.00, Iulius Parc. O întâlnire cu relaxarea şi muzica bună.  

„Picnic in the Park e ultimul moment în care comunitatea noastră se adună la un loc, înainte de festivalul Jazz in the Park din iulie. Va fi un eveniment de o zi, într-un spaţiu foarte frumos, unde sperăm să-i surprindem pozitiv pe fanii noştri prin atmosferă şi muzică. Am pregătit un line-up bun şi multe surprize. Noutatea faţă de anul trecut este petrecerea care va avea loc după ora 22.00. Anul trecut am simţit că publicul mai voia să stea, că abia s-a încălzit, iar anul acesta avem un plan şi după ora 22.00”, spune directorul Jazz in the Park, Alin Vaida, într-un comunicat.

Seara, petrecerea continuă la Sala Polivalentă unde vor mixa, până-n zori, DJ-ii trupei Jazzanova: Alexander Barck şi Jürgen von Knoblauch. Ca să aveţi acces la aceatsă petrecere aveţi nevoie de bilete care se pot cumpăra online din 29 iunie prin reţeaua www.biletmaster.ro. În perioada de presale biletele vor costa 25 de lei.

Picnic in the Park este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, care susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. 

Mai puteţi citi:

Un 13 cu noroc. O zi în plus de distracţie la castel. Ce surprize vă aşteaptă anul acesta la Electric Castle

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite