Un 13 cu noroc. O zi în plus de distracţie la castel. Ce surprize vă aşteaptă anul acesta la Electric Castle

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Electric Castle 2016. Organizatorii Festivalului Electric Castle au anunţat că anul acesta va fi o zi de distracţie pe domeniul Castelului Bánffy, prin „Ziua Zero”.

Organizatorii Festivalului Electric Castle îşi anunţă fanii că anul acesta distracţia la festival este cu o zi în plus. Au transformat ziua de dinaintea începerii festivalului, când se fac ultimele pregătiri şi teste în „Ziua 0” 

”Anul acesta, „repetiţia” se va ţine în 13 iulie cu public, iar accesul este asigurat pentru toţi cei care şi-au achiziţionat abonamente la festival. Decizia a fost luată pentru a implica şi cele câteva mii de oameni care, an de an, preferă să fie prezenţi la castel cu o zi înaintea deschiderii oficiale, pentru a-şi ridica brăţările de festival sau pentru a se instala în zona de camping”, anunţă reprezentanţii EC.

Veştile bună continuă. În Ziua 0 vor fi active două din cele opt scene pe care festivalul le are. ce puteţi vedea?

La Boiler Stage - pe Rodion GA, un artist foarte talentat pe care Electric Castle l-a avut pe scenă la prima ediţie, pe francezii de la Dirtyphonics, pe cei de la Viţa de Vie care vor sărbători anul acesta 20 de ani de activitate pe scena de la Boiler Stage. ”Pe aceeaşi scenă, vor urca şi A-C Leonte, o combinaţie foarte interesantă creată de Ana Leonte, solista venită din lumea jazz-ului, şi producătorul Tavi Scurtu, şi câştigătorul Global Battle of the Bands Romania, competiţie a cărei finală va avea loc în luna mai a.c. Pe Booha Stage vor mixa în „Ziua Zero” Khaleea, Vlad Caia, Technnibal şi Motiv”, adaugă organizatorii.

Potrivit acestora, toate facilităţile din festival vor fi active în această zi, iar cei care şi-au luat abonamente au practic o zi bonus de Electric Castle în 2016.

Cei care nu şi-au luat abonamente şi nu vor să lipsească de la EC e bien să ştie că preţul unui abonament e de 369 de lei până pe 19 mai. Biletele de o zi şi cazarea rămân la vânzare şi după această dată.

Cine vine la EC 2016: Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver şi alţi zeci de artişti.

A patra ediţie a Electric Castle Festival va avea loc între 14 şi 17 iulie, la Castelul Banffy din localitatea Bonţida, judeţul Cluj.

Mai puteţi citi:

Cine sunt primii artişti confirmaţi pentru Festivalul Electric Castle 2016

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite