Întârzieri de trei ore pe Aeroportul Internaţional Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci curse aeriene operate pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au înregistrat, astăzi, întârzieri cuprinse între o oră şi trei ore, ca urmare a ceţii. Un zbor a fost anulat.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, sunt întârziate zborurile companiei Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze luni dimineaţă spre Bergamo, la ora 6.00, Londra - ora 6.10, Forli - ora 7.20 şi Viena - ora 9.05, dar şi zborul Tarom care trebuia să aterizeze la ora 8.35 la Bucureşti.

De asemenea, cursele Wizz Air care ar fi trebuit să sosească, la ora 00.20, de la Barcelona, respectiv 00.35, de la Madrid au fost deviate pe Aeroportul Timişoara, pasagerii fiind aduşi cu autobuzele la Cluj. Aeronavele urmează să ajungă la Cluj când ceaţa se va ridica.

Totodată, cursa companiei ungare Malev care trebuia să aterizeze de la Budapesta la ora 01.15 şi apoi să decoleze la ora 6.10 a fost anulată.
Câteva sute de pasageri ai curselor afectate aşteaptă în terminalele aeroportului clujean ridicarea ceţii.

„Este vorba despre curse în lanţ care sunt afectate, avioane care trebuia să aterizeze la Cluj, cum e cel al Tarom de la Bucureşti şi care trebuia să plece la Viena, dar şi cele ale Wizz Air care trebuia să aterizeze după miezul nopţii din Spania şi să plece spre Italia”, au arătat pentru Mediafax, reprezentanţii aeroportului clujean.

Directorul operaţional al Aeroportului Cluj, Iuliu Pop, a declarat, la rândul său, că prognoza meteo indică o creştere a vizibilităţii după ora 9.00, zborurile urmând să fie reluate odată ce condiţiile meteorologice vor permite acest lucru.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite