Încep lucrările la cel mai mare complex de birouri din afara Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta cel mai mare complex de birouri din afara Bucureştiului. foto: Grup de lux
Aşa va arăta cel mai mare complex de birouri din afara Bucureştiului. foto: Grup de lux

Lucările la complexul de birouri ce va fi realizat pe tereul fostei fabrici „Tricotaje Someşul“, de pe Bulevardul 21 Decembrie, din Cluj-Napoca, vor începe în aceste zile. Obiectivul va avea o suprafaţă închiriabilă totală de 54.000 metri pătraţi.

Fondul de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) şi omul de afaceri timişorean  Ovidiu Şandor anunţă demararea lucrărilor la proiectul “The Office” din Cluj-Napoca. „Organizarea şantierului în centrul oraşului Cluj-Napoca, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Someşul de pe Bulevardul 21 Decembrie, va începe în aceste zile fiind obţinute autorizaţiile şi avizele necesare din partea autorităţilor locale. Lucrările la prima etapă a complexului, cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 metri pătraţi, vor dura 14 luni. Finanţarea acestei etape va fi asigurată exclusiv din surse proprii ale partenerilor. The Office va fi primul complex de birouri din Ardeal care va respecta cu adevărat standardele internaţionale prevăzute pentru clasa A în ceea ce priveşte conceptul, dimensiunea, calitatea, facilităţile, parcajele şi eficienţa energetică. Proiectul va fi livrat în întregime până în 2016 şi va avea o certificare BREEAM de clădire verde“, see arată într-un comunicat al agenţiei imobiliare Grup de Lux.

O mie de persoane pe nivel

 “Unul din principalele noastre avantaje în atragerea chiriaşilor e o caracteristică a clădirii gândită special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce priveşte suprafeţele închiriabile şi posibilităţile de extindere. Practic, proiectul permite amplasarea a până la 1.000 de persoane pe nivel, într-un singur open space, în cazul în care o companie ar avea o asemenea nevoie.” – subliniază Martin Slabbert, CEO-ul NEPI.

Model din Timişoara

“Mai mult, dorim să dezvoltăm un adevărat pol al afacerilor în jurul complexului nostru de birouri, după modelul City Business Centre din Timişoara care s-a dovedit a fi un concept de succes. În acest sens mizăm pe câteva atuuri esenţiale, precum amplasamentul central, dar şi atragerea unei game largi de servicii conexe. The Office va include o zonă de servicii şi de retail, în care îşi vor desfăşura activitatea diverşi operatori ce vor acoperi o arie foarte largă, de la farmacie sau banking până la activităţi sportive sau chiar o grădiniţă”, completează Ovidiu Şandor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite