În cursă pentru denumirea stadionului Cluj Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Transilvania, Vodafone şi Terapia Ranbaxy sunt interesate să dea numele stadionului Cluj Arena. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, a precizat ieri că firma care va da denumirea stadionului ar trebui să asigure mare parte din cheltuielile de întreţinere a arenei.

„Pentru denumirea arenei, încercăm să obţinem resurse financiare. Această arenă, dacă nu va avea bani, nu va avea de unde cheltui, nu va putea fi menţinută la cinci stele. Dorinţa mea este ca din această denumire să scoatem trei sferturi din banii de care avem nevoie. Există trei societăţi care şi-au exprimat interesul pentru a da numele Cluj Arena, fără a avansa sume de bani. Este vorba despre Banca Transilvania, Vodafone şi Terapia Ranbaxy. Sper să avem mai multe oferte. Sunt discuţii şi mai aşteptăm încă o săptămână. Vom încerca să facem şi o ofertă către Orange", a declarat Tişe.

El a precizat că noua arenă are nevoie de bani mulţi pentru întreţinere, în condiţiile în care din chiria încasată lunar de la „U" Cluj nu se acoperă decât un sfert din costuri. „Sunt bani mulţi de care are nevoie această arenă, altfel ne vom trezi că gazonul nu e întreţinut, că sistemul de iluminat sau lifturile nu funcţionează. Numai întreţinerea gazonului costă între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună. E nevoie şi de cheltuieli pentru asigurarea pazei în trei schimburi", a afirmat Alin Tişe.

Pe de altă parte, şeful CJ Cluj a precizat că va înainta conducerii clubului „U" Cluj propunerea de a personaliza părţi ale stadionului - tribune, peluze şi pista de atletism.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite