IGPR face un control la Inspectoratul de Poliţie Cluj în cazul omului de afaceri Călin Stoia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IGPR  face un control la Inspectoratul de Poliţie Cluj  în cazul omului de afaceri Călin Stoia
IGPR face un control la Inspectoratul de Poliţie Cluj în cazul omului de afaceri Călin Stoia

Ofiţeri ai Corpului de Control din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au început, miercuri, verificări la Inspectoratul de Poliţie Cluj în cazul tratamentului medical de care beneficiază omul de afaceri Călin Stoia, arestat pentru corupţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan, a declarat pentru Mediafax, că doi ofiţeri ai IGPR au început un control la Inspectoratul de Poliţie Cluj, în cazul tratamentului medical de care beneficiază omul de afaceri Călin Stoia.

Conform sursei citate, ofiţerii Corpului de Control al IGPR sunt în Cluj şi pentru alte verificări şi s-a dispus şi clarificarea aspectelor sesizate de mass-media în legătură cu omul de afaceri Călin Stoia.

Omul de afaceri Călin Stoia a fost filmat de reporteri într-o clădire din Cluj-Napoca unde se presupunea că face tratament, în condiţiile în care IPJ Cluj susţinea că Stoia solicitase, în urmă cu zece zile, un consult medical.

Conform poliţiştilor clujeni, Stoia este escortat, zilnic, la Spitalul Clinic de Recuperare din municipiul Cluj-Napoca şi supravegheat în permanenţă de către un poliţist din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă în ţinută civilă, pe toată durata desfăşurării tratamentului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite