Hainele vintage au invadat străzile Clujului. Târgul este organizat în premieră în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de produse vintage, "Târguţu’ Vintage", va fi organizat azi, începând cu ora 11.00, în Piaţa Muzeului din Cluj-Napoca. Târgul de produse vintage este organizat pentru prima dată în aer liber. Timp de două zile, Piaţa Muzeului va fi plină de eleganţă vintage.

Târgul şi-a câştigat deja notorietatea prin cele trei ediţii clujene organizate la Casa Tranzit, în spaţiul Univerităţii de Artă şi Design de la Casa Matei şi ca partener TIFF în curtea Muzeului de Artă, precum şi prin cea organizată la Teatrul Mic din Bucureşti.

"La târg vor fi prezentatet rochiţe vaporoase în culori vii, umbreluţe şi pălării scoase din dulapul matuşii Yvette, mănuşi glace şi voal georgette, bijuterii, eşarfe cu un aer de vacanţă retro, bijuterii, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină din «dulapurile» virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-iţe din Cluj şi din ţară. Ocazie pentru clujenii atinşi de «dogoarea» vintage să se răcorească cu o partidă de shopping şi să descopere cele mai originale sugestii pentru vacanţa vintage 2010", promit organizatorii.

Cea de-a IV-a ediţie se va desfăşura până duminică, între orele 11.00-21.00, în Piaţa Muzeului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite