Hainele care vor face furori în noul an, prezentate la Central

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţiile studenţilor Facultăţii de Arte Decorative şi Design vor fi prezentate mâine
Colecţiile studenţilor Facultăţii de Arte Decorative şi Design vor fi prezentate mâine

Studenţii secţiei de arte textile şi design vestimentar din cadrul Facultăţii de Arte Decorative şi Design a UAD Cluj-Napoca îşi vor prezentate cele mai noi colecţii joi, începând cu ora 18.00. Parada de modă doreşte să ofere celor prezenţi şi o avanpremieră primăvară-vară 2010 a stilurilor vestimantare de succes în noul an.

Manifestarea reprezintă şi inaugurarea noii Galerii de Artă de la etajul al treilea al magazinului Central unde în prezent poate fi vizitată o expoziţie a studenţilor de la secţia de pictură şi unde va avea loc prezentarea de modă. În cadrul evenimentului iubitorii modei vor putea admira colecţiile „Restyle, Recycle, Remake” şi „Untitled Whites”.

Aceasta din urmă, o avanpremieră primăvară-vară 2010, este o colecţie realizată în spirit eco şi care are la bază procesul de reconstrucţie al sacoului şi pantalonului. „Materialele susţin spiritul eco, un mix de sofisticat şi rustic, unde lâna, inul, bumbacul, mătasea naturală convieţuiesc”, se arată într-un comunicat transmis de UAD.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite