Ganea cel rotofei îmbracă tricoul Sănătăţii Cluj şi se pune în faţa Stelei

0
0
Ionel Ganea va câştiga 200 de lei pe lună la Cluj
Ionel Ganea va câştiga 200 de lei pe lună la Cluj

Pentru meciul de mâine, oficialii Sănătăţii Cluj l-au legitimat pe Ionel Ganea, actualmente retras şi în luptă cu kilogramele. Gruparea de Liga a III-a speră să dea lovitura contra trupei lui Levy. În acest sens, patronul Sănătăţii Cluj a reuşit o mişcare cu greutate... 

Ardelenii l-au legitimat pe Ionel Ganea, fost jucător la Dinamo, Rapid şi Timişoara, care a jucat ultimul meci în prima ligă în 2008. Singura problemă e că la acţiunea organizată de fan clubul naţionalei de acum câteva săptămâni, când fostele glorii ale primei reprezentative au evoluat contra suporterilor, „Ganezul" a arătat o siluetă departe de cea pe care o avea pe vremea când activa în prima divizie.

Patronul-jucător al Sănătăţii este însă convins că Ganea va fi pericolul numărul 1 pentru stelişti. „Ionel a semnat cu noi şi sigur va juca împotriva Stelei. Sperăm să tragă echipa după el şi să ne ajute. Ne-am gândit la el pentru că este dinamovist şi va juca cu altă ambiţie într-un asemenea meci. El ne-a promis că ne va ajuta şi în campionat “,  a dezvăluit Aurelian Ghişa.

Contra i-a refuzat

Pe lângă Ionel Ganea, clujenii şi l-au dorit în echipă şi pe fostul internaţional Cosmin Contra, şi el trecut de prima tinereţe la cei 36 de ani ai săi. Totuşi, „Guriţă" a arătat mai multă maturitate şi a refuzat oferta lui Ghişa. „De şase luni nu mai joc fotbal şi mi-ar fi fost foarte greu. Dacă eram pregătit, veneam, ar fi fost frumos să joc împotriva Stelei, însă nu mă simt în stare. Nu vreau să vin să mă fac de râs. De luni bune n-am mai jucat fotbal. Am făcut mişcare doar la tenis şi la golf", a explicat Contra. 

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite