GALERIE FOTO Ceremonie impresionantă în Gruia, la sărbătorirea eventului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra, Desperado şi Cătălin Măruţă au fost gazdele unui eveniment superb organizat cu ocazia celebării titlului şi a Cupei României, ajunse pentru a doua oară „la pachet” în Gruia

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” a fost gazda unei ceremonii superbe, organizate de clubul CFR Cluj, pentru sărbătorirea celui de-al doilea event din istoria clubului.Un concert al trupei Desperado, cea care a compus imnurile formaţiei din Gruia, urmat de un recital al îndrăgitei artiste Andra a încălzit asistenţa, formată din aproape 20.000 de oameni, care au dorit să celebreze alături de favoriţii lor succesul din acest an.

Jucătorii au luat loc în tribună, au privit cu sufletul la gură momentele memorabile din această ediţie de campionat şi din Cupa României, iar apoi au coborât pe gazon pentru a le prezenta fanilor tofeele. Mai apoi, nocturna s-a stins, iar un spectacol de lumini şi culoare, creat chiar de fani cu telefoanele mobile şi cu aparatele de fotografiat, a luminat întregul cartier clujean.

Finanţatorul echipei, Arpad Paszkany, însoţit de frumoasa sa prietenă, Ana-Maria Feher şi preşedintele Iuliu Mureşan, au privit emoţionaţi cum jucătorii au fost premiaţi în cadrul unei gale de excepţie. În prezentarea lui Cătălin Măruţă, fiecare jucător a urcat pe scenă, în aplauzele unui stadion întreg, pentru a-şi primi recompensa. "Sunt copleşit de numărul mare de suporteri care a venit aici şi nu pot decât să mă înclin în faţa voastră. Proiectul lui Arpad Paszkany este cel mai bun din România şi sunt mândru că fac parte din el", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan.<!--[if gte mso 10]>

„Vă mulţumesc pentru tot, din tot sufletul meu, pentru că aţi fost alături de noi”. Suntem o adevărată familie, o echipă superbă, iar la asta aţi contribuit şi voi”, a rostit Tony, unul dintre cei mai iubiţi jucători, cu ochii înlăcrimaţi. Pe site-urile suporterilor, fanii l-au votat pe Cristian Panin ca fiind cel mai popular jucător al campioanei, în timp ce premiul special pentru devotament, sacrificiu şi atitudinea din teren i-a fost acordat lui Gabriel Mureşan.

Finalul galei a fost unul de zile mari, un foc de artificii încheind o sărbătoare superbă a echipei care în ultimii trei ani a câştigat şase trofee. Apoi, jucătorii au continuat petrecerea în clubul lor favorit, Obsession.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite