FOTO VIDEO  Nouă persoane au fost rănite într-un accident lângă Căşeiu. Microbuzul a ajuns în şant din cauza unui beţiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul şi cei opt pasageri au ajuns în şanţ   FOTO www.dejeanul.ro
Microbuzul şi cei opt pasageri au ajuns în şanţ   FOTO www.dejeanul.ro

Un grav accident rutier a avut loc duminică seara  pe Drumul Naţional 1 C pe raza localităţii Căşeiu. Un microbuz care circula dinspre Dej spre localitatea Sălişca a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, scrie dejeanul.ro.

La volan era o şoferiţă (33 de ani) care susţine că a văzut un bărbat în stare de ebrietate pe mijlocul drumului şi dorind să-l evite a virat tare de volan dreapta şi a ajuns în şant.

„În urma impactului, ea şi ceilalţi opt pasageri aflaţ în microbuz au fost răniţi. La faţa locului s-au deplasat două ambulante şi un echipaj SMURD. Răniţilor li s-a acordat primul ajutor şi apoi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej. Printre răniţi s-au aflat şi trei copii, care împreună cu celelalte victime au rămas sub observaţie.
Bărbatul din cauza căruia s-ar fi produs accidentul a fost identificat de poliţişti. El susţine că are nicio vină“, potrivit dejeanul.ro.

Surse medicale sunt că persoanele au fost rănite uşor. Filmul poate fi văzut aici.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Anca-Sidonia Bolba, spune că şoferiţa este cercetată pentru vătămare corporală fiindcă a încălcat regula privind adaptarea vitezei la condiţiile de deplasare, iar pietonul turmentat a primit o sancţiune pentru că circula pe mijlocul drumului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite