FOTO  Motocicletă cu mesaj anti-PSD la Untold. Tinerii au stat la coadă ca să-şi facă poze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce o maşină având plăcuţe de înmatriculare cu un mesaj anti-PSD a provocat o serie de controverse în întreaga ţară, la Cluj a apărut o motocicletă cu acelaşi mesaj.

Singura diferenţă este că proprietarul acesteia nu are tăbliţă de înmatriculare cu M… PSD, ci a lipit mai multe stickere cu acest mesaj. Motocicleta, o Honda, a fost parcată ieri în apropierea uneia dintre intrările în parcul central din Cluj, locul în care are loc în aceste zile festivalul Untold. De altfel, potrivit ziuadecluj.ro, numeroşi tineri au ţinut să-şi facă fotografii lângă Honda, ignorând un bolid de lux Rolls-Royce parcat alături.

Imagine indisponibilă

De altfel, festivalierii nu au uitat de principalul partidul aflat la guvernare. Joi, 2 august la deschiderea festivalului, mii de tineri au strigat în cor de acum cunoscutul „slogan” anti-PSD, asta după ce în urmă cu două săptămâni, în apropierea Clujului, doi fermieri au „decupat” pe un deal acelaşi mesaj.

Citeşte şi

Preotul care a spus despre Untold că este închinat lui Satan a revenit pe Facebook: „Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape“

Andreea Esca, despre Untold: „Clujul a lăsat în urmă Capitala din multe puncte de vedere”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite