FOTO Mii de oameni s-au distrat pe muzica anilor ‘80 şi ‘90 la cea mai mare petrecere retro din Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala polivalentă din Cluj a fost arhiplină FOTO organizatori We love retro
Sala polivalentă din Cluj a fost arhiplină FOTO organizatori We love retro

Cea de a treia ediţie We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event a stabilit un nou record de audienţă în Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Mii de oameni - a fost avansată cidra de peste 10.000 de petrecăreţi - au cântat şi s-au bucurat pe muzica anilor ‘80 şi ‘90 alături de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President şi No Mercy.

În prima zi a evenimentului We love retro, organizat în cadrul evenimentului Transilvania Music Event (sursa foto a imaginilor din text), au urcat pe scenă pe cei de la Semnal M, urmaţi de Smokie - trupă care a celebrat joi seara  41 de ani de existenţă. Recitalul lor a fost urmat de un show de excepţie susţinut de Bonnie Tyler.

retro foto we love retro

Petrecerea a continuat a doua zi cu No Mercy, Mr. President, Dr. Alban şi E-Type, iar Sala Polivalentă din Cluj a răsunat până în zori pe hiturile artiştilor invitaţi, iar ringul de dans a fost ocupat de o mulţime de dansatori îndrăzneţi care au retrăit melodiile anilor ‘90.

retro foto we love retro

Cea de a doua zi a însemnat de fapt o petrecere imensă pe ritmuri retro, artiştii declarându-se extrem de încântaţi de atmosfera creată de publicul român, spun organizatorii.

retro foto we love retro

“We Love Retro 2016 s-a ridicat cu mult peste aşteptări. Pornind de la line-up, la sonorizare, public, tehnic şi organizare, pot spune că totul a ieşit aşa cum ne-am dorit. Am început acest proiect acum 3 ani de zile cu visul de a readuce pe scena din România artiştii anilor ‘80 şi ‘90 şi de a demonstra că show-urile pe care ei le oferă merită urmărite. Mă bucur să văd că de la an la an interesul publicului este tot mai mare şi că, putem afirma din nou că am reuşit să stabilim un record de audienţă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru al treilea an la rând We Love Retro a dat jos orice barieră existentă între generaţii şi a adus împreună un public divers, incredibil de frumos. Sincer vă spun că abia aştept să începem pregătirile pentru We Love Retro 2017, însă până atunci doresc să mulţumesc tuturor celor care au crezut în proiectul nostru şi ne-au ajutat şi, bineînţeles, publicului, care au s-a distrat, a dansat şi a dat viaţă petrecerii We Love Retro”, a declarat Iancu Şerbănescu, organizator We Love Retro.

retro foto we love retro

Mai puteţi citi:

Clujul nu doarme. Peste 30 de evenimente într-o singură noapte în capitala Ardealului. Programul evenimentului

Metodă inedită de acces şi de plată la un festival din România. Sistemul e folosit şi la zeci de evenimente din toată lumea

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite