FOTO Maşina fostului director al ITM Cluj, incendiată în faţa casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina incendiată a şefului ITM Cluj
Maşina incendiată a şefului ITM Cluj

Poliţia Judeţeană Cluj desfăşoară o anchetă după ce un autoturism care ar fi fost folosit de un fost şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Daniel Păcurariu, a fost incendiat într-un cartier al municipiului Cluj-Napoca, în acest caz fiind începută urmărirea penală pentru incendiere.

UPDATE 18.14 Daniel Păcurariu spune s-a trezit noaptea trecută cu maşina arzând în parcare. „Nu vreau să comentez în niciun fel incidentul. Vreau să las poliţia să-şi facă treabă cum cred că îşi vor face-o“, afirmă Daniel Păcurariu.

Liberalul Horia Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, spune că Daniel Păcurariu este membru liberal activ şi că singura funcţie pe care acesta a deţinut-o a fost cea de şef la ITM în intervalul 2004-2008. „A mai făcut parte din Biroul municipal al PNL“, adaugă Uioreanu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că pompierii au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism, pe strada Migdalului din cartierul Gruia al municipiului Cluj-Napoca.

Maşina incendiată a şefului ITM Cluj

Maşina incendiată se afla, la o zi după incediere, lânga casa fostului şef al ITM


"Pompierii au invervenit cu o autospecială pentru stingerea unui autoturism. Flăcările au cuprins partea din faţă a autoturismului şi au ajuns până la bord. Incendiul a fost anunţat la ora 03.00, iar intervenţia a durat până la ora 03.45", a spus Biriş, citat de Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Boie, a declarat că instituţia a început o anchetă în acest caz. "IPJ Cluj a început o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Este începută urmărirea penală pentru incendiere, cu autor necunoscut", a declarat Boie.

El a afirmat că prejudiciul produs de incendiu este de aproximativ 5.000 de lei şi că Poliţia exclude posibilitatea unui atac mafiot.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, autoturismul, un Jeep Grand Cherokee, era folosit, în comodat, de fostul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj Daniel Păcurariu.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Păcurariu nu a putut fi contactat pentru a comenta incidentul. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite