FOTO Incident la sediul PSD Cluj. Liderul local vorbeşte de o „mână criminală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la sediul PSD Cluj  FOTO: Facebook Horia Nasra
Imagine de la sediul PSD Cluj  FOTO: Facebook Horia Nasra

O echipă de poliţişti a intervenit joi dimineaţa, 20 decembrie, la sediul PSD Cluj unde o persoană necunoscută ar fi dat foc scărilor şi unei uşi.

Poliţişti au mers la ora 9.15, în urma unui apel la 112, legat de un incendiu produs în zona sediului unui partid politic din Cluj-Napoca. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, în urma incidentului nu au fost victime, ci doar pagube materiale. „Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere, fapta prevăzută de Codul penal“, precizează aceştia.

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, a scris joi, 20 decembrie, pe Facebook o postare legat de incidentul de azi:

„La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârşită a fost trimis la munca în folosul comunităţii, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările şi anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste“.

Mai puteţi citi:

Bărbat reţinut pentru incidentul de la sediul PSD Cluj. În faţa uşii au fost găsite ziare arse şi benzină

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite