FOTO Fiica unui fost şef al Poliţiei Cluj, vedetă la Cannes. Tânăra a absolvit şcoala de actorie deschisă de Bobby Păunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Pop alături de Bobby Păunescu. FOTO: Arhivă personală
Ana Maria Pop alături de Bobby Păunescu. FOTO: Arhivă personală

Ana Maria Pop, fiica directorului General al Oficiului Român pentru Imigrări, care a fost între 1997 şi 1998 şeful Politiei clujene, a fost remarcată în weekend la festivalul de la Cannes. Prima peliculă în care a jucat clujeanca , "Palatul Pionierilor", a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, iar tânăra a făcut furori pe covorul roşu.

Ana Maria Pop a absolvit acum o luna Masterclass-ul Mandagora Movies Acting Studio, şcoală deschisă în România de Bobby Paunescu, unde profesori americani predau dupa metodele de la Hollywood. Norocul i-a surâns şi primul film în care a jucat,  "Palatul Pionierilor", a fost prezentat în weekend la Cannes.  Ana Maria Pop e absolventă de Drept la Cluj, iar tatal său, chestorul Nelu Pop, a fost şef al Poliţiei Cluj între 1997 şi 1998. Familia s-a mutat la Bucureşti, în urmă cu mai mulţi ani, întrucât Nelu Pop a devenit director General al Oficiului Român pentru Imigrări. Contactat de „Adevărul”, tatăl frumoasei a declarat, modest: „Ca părinte e o bucurie. Ana a terminat dreptul la Cluj, dar a făcut şi şcoala aceasta de actorie apreciată în lume. E pasiunea ei. Nu ştim dacă va profesa în direcţia aceasta, dar ne bucurăm pentru ea”. 

Succes la Cannes

Succesul tinerei a fost relatat în tabloidul Can Can, care arată: „În Franţa, românca a fost extrem de bine primită pe covorul roşu. Purtând ţinute semnate de tineri designeri romani, Ana a ştiut cum să iasă în evidenţă. Deşi este pentru prima dată cand apare la un astfel de eveniment, tânăra speră să repete experienţa. Cât de curand, va începe filmările pentru un alt film, bazat pe mitul românesc al ielelor”.  

În cadrul şcolii deschise în Romania de Bobby Paunescu, unde profesori americani predau dupa metodele de la Hollywood, Pop a avut sansa sa studieze cu Ivanna Chubbuck, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute şi apreciate profesoare de actorie de la Hollywood, metoda ei contribuind la cariera unor actori de prestigiu precum Halle Berry, Brad Pitt, Kate Hudson sau Charlize Theron.

Peliculă filmată în România

Desi a terminat Facultatea de Drept si a profesat ca avocat o perioada, Ana Maria Pop si-a dorit mereu sa devina actrita. De curand si-a facut curaj si s-a inscris la o prestigioasa scoala de arte din Bucuresti, sub atenta observatie a lui Bobby Paunescu, lucru care s-a dovedit a fi extrem de benefic pentru ea. Noua pelicula în care va juca tânăra se va filma la noi in tara, insa replicile vor fi in limba engleza. Se pare ca Ana va avea sansa sa lucreze alaturi de actori romani consacrati, dar si de unii de talie internationala, astfel ca abia asteapta si acest nou proiect.

Citeşte şi

 Portret / Gabriela Pop, cea mai frumoasă studentă din Cluj

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă fată de la ţară este din Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite