FOTO Cum a fost pedepsit un bărbat surprins în timp ce scuipa pe jos coji de seminţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a devenit agresiv după ce a fost luat la întrebări şi a refuzat să se legitimeze, ceea ce nu i-a oprit pe poliţişti să-l amendeze.

Un bărbat din Turda a fost amendat de Poliţia Locală, după ce a fost surprins în timp ce stătea pe o bordură şi mânca seminţe. Furios, omul s-a răstit la poliţişti şi a încercat să-i intimideze, dar n-a făcut decât să-şi complice situaţia. După gestul său, acesta s-a ales cu încă o amendă pentru comportament agresiv şi refuzul de a se legitima.

scupiator de seminte amendat foto facebook primaria turda

„Sunt identificate zilnic persoane care nu respectă eforturile depuse de instituţiile locale pentru ca oraşul nostru să fie curat. Poliţia Locală urmăreste şi sancţionează orice comportament necivilizat. Această persoană a fost surprinsă consumând seminţe şi aruncând cojile pe domeniul public. A fost sancţionată contravenţional conform Legii 61/1991 (pentru comportament agresiv şi refuzul de a se legitima) şi conform HCL 212/2005 (privind buna gospodărire a Municipiului Turda). Facem din nou apel la populaţie să dea dovadă de respect faţă de ceea ce ne înconjoară”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale din Turda, pentru inTurda.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite