FOTO Cele mai spectaculoase imagini de la Fed Cup. De la nervozitatea Simonei Halep la hora Cehiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Cehia de la Sala Polivalentă din Cluj a lăsat în urmă câteva imagini memorabile, de la stările tensionate prin care a trecut Simona Halep, la hora încinsă de cehi la final.

Polivalenta din Cluj a oferit timp de două zile un spectacol de culoare şi entuziasm, o mostră de solidaritate a miilor de suporteri români, dar şi a zecilor de cehi prezenţi, care au sperat că îşi pot purta spre victorie favoritele. În victoriile Monicăi Niculescu şi a Simona Halep aportul fanilor a fost esenţial.  Încurajările frenetice venite de tribune s-au dovedit fără efect în meciul decisiv, la dublu, când replica echipei Cehiei a fost mult prea puternică.

Rămân pe retina multora desfăşurările de entuziasm din tribune, forma extraordinară a eroinei disputei, Karolina Pliskova – învingătoare în 3 partide - frustrarea Simonei Halep la înfrângerea cu cehoaica şi descătuşarea sa după victoria cu Kvitova, emoţiile Monică Niculescu, care a întrecut-o şi ea pe numărul 9 mondial, cum puţini se aşteptau, lacrimile Andreei Mitu după meciul de dublu.

Totul a culminat cu hora de bucurie a Cehiei, campioana en-titre în Fed Cup, care pornea ca favorită şi îşi continuă astfel drumul spre un nou titlu.

Citeşte şi:

„Noi suntem români”, dar hora au încins-o cehii. Cum le-a răpus Pliskova, aproape de una singură, pe Halep şi compania FOTO VIDEO

Fed Cup Romania Cehia Intonarea imnului national al Romaniei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite