FOTO Artiştii de la cele două opere din Cluj au cântat pentru un bolnav de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mână de artişti şi prieteni s-au întâlnit miercuri seara, 18 decembrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj, la un eveniment caritabil organizat de ei pentru Adrian Florin Ladăr, un clujean de 45 de ani  diagnosticat cu o tumoră cancerigenă şi Parkinson. Manifestarea a fost gândită atât ca să îl încurajeze pe clujean în lupta cu cancerul, cât şi ca să strângă bani pentru tratamentul lunar.

Solişti de la Opera Română din Cluj şi de la Opera Maghiară din Cluj au cântat miercuri seara într-un eveniment caritabil numit „Pace şi Iubire“. Acţiunea caritabilă a fost organizată de asociaţia Active Life Cluj şi marketing managerul de la EBS România, Adelina Chişu.

În urmă cu 3 luni, clujeanul Adrian Florin Ladăr a fost diagnosticat cu o tumoră cancerigenă şi Parkinson. El are 45 de ani şi doi copii în vârstă de 7 şi 4 ani.

Pentru a-l încuraja şi ajuta au cântat artiştii: contratenorul Alin Dan Rusu, prim-solista Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, Veronica Fizeşan, prim-solista Operei Maghiare din Cluj, Eva Jordan şi prim dirijor-pianist al Operei Maghiare, Katalin Incze.

Pictoriţa Amelia Prostean şi designerul clujean Veronica Frişan şi-au expus creaţiile. Biletele vândute celor circa 120 de participanţi şi donaţiile primite s-au transformat în medicamnete care vor asigura, pentru două luni, tratamentul pentru Adrian Florin Ladăr.

Mai puteţi citi:

Moş Crăciun are ajutoare şi în lumea sportului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite