Fanii U Cluj acuză jandarmii de un „comportament intolerabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fani U Cluj, în tribune FOTO: Adevărul
Fani U Cluj, în tribune FOTO: Adevărul

Plutonier Pop Anda de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca anunţă, printr-un comunicat, că se vor verifica imaginile video de la partida Steaua-U Cluj, disputată luni, 25 februarie, pe stadionul Cluj Arena şi se vor lua măsurile legale de rigoare.

Suporterii U Cluj acuză jandarmii de agresiune şi au dat un comunicat în care care îşi arată nemulţumirea faţă de modul în care au acţionat forţele de ordine.

„Asociaţia Şepcile Roşii 1919 îşi exprimă indignarea faţă de reacţia violentă, nejustificată şi ilegală avută de reprezentanţii Jandarmeriei Române la meciul dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti. Pe lângă încălcarea flagrantă a legilor în vigoare (Legea nr. 4 din 2008), reprezentanţii Jandarmeriei au dat încă o dată dovadă de disponibilitate la provocări ce puteau duce la escaladarea violenţei. Un astfel de comportament este intolerabil şi de condamnat şi nu poate avea ca şi consecinţe decât scăderea încrederii în această instituţie", se arată în comunicatul de marţi, citat de Mediafax.

Jandarmii susţin că se vor verifica toate imaginile de la partida Steaua - U Cluj şi se vor lua măsuri.

„Se vor viziona imaginile video înregistrate în vederea identificării şi se vor lua măsurile legale împotriva persoanelor care au săvârşit fapte antisociale în legătură cu competiţia sportivă şi a organizatorului acestei competiţii“, a mai afirmat Anda Pop, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite