Emil Boc, posibil candidat la postul de preşedinte al României? Anunţul făcut de şeful liberalilor clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
emil boc

Prim-ministru al României între decembrie 2008 şi februarie 2012, Emil Boc este văzut de tot mai multă lume ca un posibil candidat al liberalilor la alegerile prezidenţiale din 2024.

Florin Cîţu, Rareş Bogdan şi Emil Boc sunt liderii PNL care ar putea fi desemnaţi de liberali să candideze la următoarele alegeri pentru funcţia de preşedinte al României. Cel puţin asta spune liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, care nu exclude ca Emil Boc să fie la final desemnat candidatul PNL. Invitat la emisiunea Ziua Live, Buda a ţinut să precizeze că: „principala preocupare, în acest moment, este legată de guvernare.”

„Sondajele ne vor arăta, până la urmă, cine va fi cea mai bună soluţie pentru alegerile prezidenţiale. Nimeni nu poate fi exclus, Florin Cîţu, Rareş Bogdan sau chiar Emil Boc, deşi a declarat că nu intenţionează să candideze. Indiferent de cine discutăm, de ei sau de orice alt membru de partid, această candidatură este subsumată unui act de guvernare eficient. Pentru noi, principala preocupare, în acest moment, este legată de guvernare”, a declarat Daniel Buda pentru Ziua de Cluj.

Deşi Emil Boc a afirmat că nu intenţionează să candideze pentru un post în fruntea PNL, Daniel Buda spune că nu este exclus ca într-o zi acest lucru să se întâmple.

„Legat de Emil Boc, dacă îl vedem în conducerea partidului, să ştiţi că sunt oameni în lumea asta politică care n-au nevoie de funcţii pentru a fi o voce puternică şi autoritară. Din ce ştiu, a spus foarte clar că nu vizează nicio funcţie la nivel naţional. Totuşi, domnia sa nu are nevoie de o funcţie pentru a fi o voce ascultată”, a explicat Daniel Buda.

Vă mai recomandăm şi:

„Reţeta salvatoare” găsită de o infractoare română din Italia. Cum a reuşit să scape nouă ani la rând de închisoare

Emil Boc, ţinta ironiilor unui pub din Cluj. Mesajul care i-a fost transmis de Ziua Copilului

Emil Boc s-a decis. Declaraţia tranşantă privind o posibilă candidatură la vârful PNL

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri