Emil Boc, despre acuzaţiile aduse de Emanuel Ungureanu în dosarul Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc FOTO: Primăria Cluj-Napoca
Emil Boc FOTO: Primăria Cluj-Napoca

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, pentru Digi24.ro, că nu a beneficiat de tratament preferenţial când a fost tratat de medicul urolog Mihai Lucan. Reacţia sa vine ca urmare a acuzaţiilor aduse azi, 3 ianuarie, de deputatul Emanuel Ungureanu la ieşirea de la DIICOT Bucureşti.

Emil Boc, primarul Clujului, susţine că nu ar fi beneficiat de tratament preferenţial când a fost operat de medicul urolog Mihai Lucan. Declaraţia a fost făcută la Digi24.ro.

Boc a mai afirmat că acea concesiune pentru terenul pe care a fost construită clinica privată Liukmed, a medicului Mihai Lucan, a fost făcută înainte să ajungă el primar al Clujului. Edilul a mai afirmat că a avut mici intervenţii medicale la institut şi la clinică, dar că nu ar fi fost trata preferenţial. 

După audierile de la DIICOT Bucureşti, care au durat circa trei ore, deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că „România este plină de Lucani“ şi a mai spus că a depus o sesizare la adresa actualului primar al Clujului, Emil Boc, şi a fostului edil al Clujului, Gheorghe Funar, deoarece susţine că, fără cei doi, Lucan nu şi-ar fi putut dezvolta clinica privată. Ungureanu mai susţine că medicul Mihai Lucan ar fi fost susţinut şi de actualul ministru al Sănătăţii, Bodog. El a mai afirmat că împotriva lui Emil Boc a făcut o plângere în urmă cu câteva luni: „Nu făcea Lukmed fără domnul Boc, care a fost operat şi la stat şi la privat“.

Mai puteţi citi:

Noi declaraţii în cazul Lucan. Deputatul USR Emanuel Ungureanu, după audierile de la DIICOT: „România e plină de Lucani“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite