Emil Boc critică ministrul Muncii: „Era atribuţia sa de serviciu să ducă în Guvern normele pentru aprobarea formularelor pentru ajutoarele de încălzire“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc FOTO: Florina POP
Emil Boc FOTO: Florina POP

Primarul Clujului, Emil Boc, a afirmat că normele privind aprobarea formularelor pentru ajutoarele de încălzire ar fi trebuit să fie emise până la 15 septembrie, conform unei OUG. Boc a acuzat USL că „îşi bate joc de oameni“ şi că a spus că vina pentru faptul că acele norme nu au fost emise îi aparţine ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu.

Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în momentul de faţă formularele ar fi trebuit să se afle la furnizorii de utilităţi pentru a fi distribuite beneficiarilor, vina pentru această situaţie aparţinând ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu.

„Aceste formulare ar fi trebuit deja să se afle la furnizori de utilităţi pentru a fi distribuite beneficiarilor, dar nici măcar nu au fost elaborate. Ministrul Mariana Câmpeanu, când era în opoziţie, plângea pe umărul sărmanilor, îşi bate acum joc de ei. Era o atribuţie de serviciu pentru ministrul Muncii să ducă în Guvern normele pentru aprobarea formularelor pentru ajutoarele de încălzire“, a declarat primarul Clujului.

Potrivit lui Boc, administraţiile locale vor fi scoase „ţap ispăşitor“ pentru greutăţile legate de completarea actelor pentru ajutoarele de încălzire.

"Vor fi cozi şi aglomeraţie la administraţiile locale. Sunt formulare de 10 - 14 pagini, unde trebuie să fie declarate bijuterii, maşini, bani, pământ, apoi trebuie depuse la oficiile de specialitate pentru a se primi ajutoare pentru gaz, lemne, energie termică sau cărbune“, a mai zis Boc.

Mai puteţi citi:

VIDEO Veste bună pentru clujeni. Nu vor plăti la căldură mai mult decât anul trecut

VIDEO La Cluj a explodat numărul adopţiilor câinilor fără stăpân după moartea băieţelului din Bucureşti

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite