Educaţia, temă principală pentru o conferinţă de lifestyle business. Se întâmplă în acest weekend la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima conferinţă de acest gen a avut loc la Iaşi, acum câteva luni
Prima conferinţă de acest gen a avut loc la Iaşi, acum câteva luni

Oameni de ştiinţă, antreprenori, sportivi şi nutriţionişti se întâlnesc la Cluj, într-o conferinţă specială care avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, în clădirea The Office, pentru a dezbate cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

(De) acolo vei afla că:

-”fake news”-urile pot fi verificate simplu din punct de vedere al fundamentului ştiinţific

- încălzirea globală, poluarea apelor şi gunoiul spaţial sunt problemele generatiei noastre

- rolul educaţiei este acela de a încuraja gândirea critică şi înclinaţia naturală a tuturor copiilor spre descoperire 

-”lifestyle business” este un stil de viaţă care are tot mai mulţi adepţi printre milenialii educaţi

- este adevărat: comunitatea din care faci parte are un rol important în succesul tău ca individ

Context:

Societatea umană trece, la nivel planetar, prin cea mai rapidă şi probabil cea mai importantă revoluţie – revoluţia informaţională. Subiecte care acum 50 de ani păreau desprinse din cărţile de science-fiction, astăzi fac parte din realitatea cotidiană. Capacitatea de asimilare a unui număr tot mai mare de informaţii, de filtrare a informaţiilor care ajung la noi şi de adaptare la schimbările care se succed cu rapiditate sunt abilităţi absolut necesare oricărui adult din ziua de astăzi. Ne pregătim pentru o lume într-o permanentă transformare şi ne educăm copiii pentru meserii care nu există încă.

Pe 2 noiembrie, la Cluj-Napoca, un fizician, un biolog şi un matematician, alături de alţi 11 experţi în cele mai diverse domenii, de la educaţie financiară şi întreprinderi sociale, la nutriţie şi sport, vor dezbate impactul pe care fiecare dintre noi îl are asupra viitorului planetei, despre cum să ne găsim echilibrul în mişcare şi unicitatea în unitate, despre cum putem să ”împletim” toate activităţile cotidiene astfel încât să nu neglijăm copiii şi dezvoltarea lor armonioasă.

Paneluri de discuţii interactive şi ateliere practice

Antreprenori, angajaţi din companii, profesori, studenţi, sportivi, nutriţionişti şi experţi în sănătate din România şi de peste hotare vin la Cluj-Napoca, în acest weekend, la Conferinţa de Lifestyle Business (2 noiembrie, de la ora 09.00,  în clădirea The Office) pentru a dezbate cele mai stringente provocări cu care se confruntă generaţia ”millennials”. Sunt acele preocupări comune nouă, tuturor, dar pe care ei, milenialii, le conştientizează poate mai bine: referitoare la viitorul copiilor noştri, al comunităţilor din care facem parte şi al planetei care ne găzduieşte pe toţi.

„Premisa de la care am început creionarea subiectelor ce vor fi abordate la conferinţă este că educaţia trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre, ale tuturor: părinţi, profesori, experţi sau învăţăcei, persoane publice, influenceri, mileniali sau nu. Pentru că numai prin educaţie poţi obţine libertatea după care tânjim cu toţii”, spune organizatorul conferinţei, fondatorul Comunităţii Mamprenoare, Alina Bota.

Conferinţa va fi interactivă (formatul va fi de panel de discuţii) şi îşi propune să ofere o perspectivă diferită asupra vieţii fiecăruia dintre noi, să ne provoace să gândim pe termen lung şi la un nivel global modul în care deciziile fiecăruia dintre noi au impact în viitorul tuturor. Panelurile vor oferi posibilitatea participanţilor să obţină răspunsuri la întrebările teoretice, dar şi la cele practice: ei vor avea ocazia să lucreze la proiectele personale de lifestyle business în timpul celor trei ateliere practice (workshopuri) de la finalul conferinţei. 

 BILETE pentru conferinţă pot fi achizţionate de pe site.


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite