Director Untold, despre mutarea din Cluj a festivalului: „Cel mai actual zvon este că Armin van Buuren e acţionar la Untold şi de aia mixează şapte ore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amploarea festivalului Untold şi veniturile de zeci de milioane de euro pe care le generează în comunitatea de la Cluj dau naştere în fiecare an la zvonuri privind viitorul evenimentului.

În ultimii ani, s-a vehiculat ideea mutării festivalului Untold de la Cluj, una din variantele lansată "pe piaţă" fiind chiar organizarea evenimentului într-o altă ţară. Edy Chereji, director de comunicare şi marketing Untold şi Neversea, spune că aude genul acesta de speculaţii la fiecare ediţie şi neagă categoric varianta mutării festivalului de la Cluj-Napoca.

“Înainte şi după festival se fac tot felul de speculaţii legate de mutare, legat de oameni care discută cu noi, oameni care şi-ar dori să se mute. Ideea este în felul următor: festivalul s-a născut în Cluj-Napoca, el este al oraşului Cluj-Napoca şi, atâta vreme cât comunitatea ne susţine şi atâta vreme cât există dorinţa din partea tuturor ca acest festival să fie făcut în Cluj-Napoca, noi nu avem un motiv să plecăm în altă parte. Că ne dorim să facem alte evenimente în ţară, sub o altă formă, cum am făcut şi la Constanţa un alt festival, că suntem interesaţi să dezvoltăm alte proiecte în România, cu siguranţă. Dar e vorba despre alte proiecte”, spune Edy Chereji.

Directorul comunicare şi marketing al Untold şi Neversea spune că până acum a auzit lucruri incredibile despre Untold, toate pornite la bursa zvonurilor. 

"În fiecare an, apar astfel de zvonuri. Dacă ar fi să-ţi spun câte zvonuri aud eu, pot să-ţi mai dau o căruţă. Cel mai actual e că Armin van Buuren e acţionar în festival. Pentru că de aia mixează şapte ore”, a mai spus Cereji.

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfăşoară în fiecare an pe Cluj Arena, în oraşul Cluj Napoca. Prima ediţie a avut loc în august 2015, iar ultima tocmai s-a încheiat, în dimineaţa zilei de 6 august, cu participarea unor artişti de top din întreaga lume: Afrojack,The Chainsmokers Diplo, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, The Prodigy, Black Eyed Peas, Armin van Buuren şi mulţi alţii.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite