Din nou reconfirmat, Mandorlini aşteaptă Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 17.00, CFR va întâlni Pandurii Târgu-Jiu, echipa pe care nu a reuşit să o învingă niciodată în Gruia, iar Mandorlini se află în faţa unei noi situaţii foarte dificile

CFR are un noroc incredibil. Pentru a patra etapă consecutiv, deşi nu a câştigat, a rămas pe prima poziţie a clasamentului. Asta datorită faptului că nici contracandidatele la titlu nu au reuşit serii bune de meciuri, cu excepţia lui Dinamo, care a recuperat incredibil şi a ajuns la două puncte de formaţia clujeană.

În aceste condiţii, conducerea este mai liniştită în perspectiva meciului din această seară, cu Pandurii, deşi în ultimii ani echipa gorjeană a reprezentat un adevărat complex pentru băieţii plătiţi de Paszkany. Cu un antrenor nou, în persoana lui Sorin Cârţu, înlocuitorul lui Liviu Ciobotariu, Pandurii vin la Cluj pentru a-şi vinde scump pielea.

De partea cealaltă, Mandorlini a fost reconfirmat în funcţie de Paszkany şi Mureşan, dar orice pas greşit îi poate fi fatal. Meciul va începe la ora 17.00 şi va fi transmis în direct de Antena 1. Arbitri meciului sunt Marian Balaci, Iulian Radu şi Stelian Slabu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite