Defrişări pe malul Someşului (Revista presei locale)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista Presei Locale
Revista Presei Locale

Noi defrişări în Cluj-Napoca, probleme la începutul Balului Operei, desfăşurat aseară, sau riscurile la care se expun firmele care nu anunţă autorităţile despre slujbele vancate sunt câteva dintre subiectele prezente în ziarele clujene de azi.

Balul Operei, întârziat aproape o jumătate de oră. O pană de curent a împiedicat începerea Balului Operei la ora 18.00. Publicul a fost nevoit să aştepte în faţa clădirii rezolvarea problemei. Detalii în Foaia Transilvană.

Defrişări pe malul Someşului. Cei patru arbori tăiaţi pe malul Someşului au fost defrişaţi de Direcţia Apelor Someş-Tisa. Reprezentanţii instituţiei au explicat că e vorba de intervenţii necesare pentru a evita blocarea cursului apei sau pentru protejarea lucrărilor hidrotehnice. Pe larg, în Ziua de Cluj.

Firmele riscă 5.000 de lei amendă dacă nu declară slujbele libere. Făclia de Cluj scrie că reprezentanţii AJOFM Cluj sunt nemulţumiţi de faptul că nu toţi angajatorii comunică instituţiei locurile de muncă vacante, aşa cum prevede legea. Zilele acestea, şomerii clujeni au de ales dintre peste 800 de slujbe libere.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite