Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere una dintre vedetele venite la Electric Castle. „De la aeroport s-a dus direct în Pădurea Baciu, să vadă OZN-uri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 40.000 de oameni au fost prezenţi la castelul Banffy de la Bonţida, în noaptea de joi spre vineri, 20 iulie. Printre cele mai aşteptate concerte au fost cele susţinute de JP Cooper şi Wolf Alice.

Din cei 39.000 de oameni prezenţi la Electric Castle în a doua zi a festivalului, cu siguranţă foarte mulţi şi-au sărbătorit ziua de naştere, iar printre ei s-a numărat şi Ellie Rowsell (foto jos), solista trupei de alternative rock Wolf Alice.
 

Imediat după ce a aterizat la Cluj-Napoca în seara precedentă concertului, primul drum al lui Ellie a fost în pădurea Baciu, unde a vrut neapărat să îşi înceapă ziua de naştere, în căutarea vestitelor fantome şi OZN-uri din pădurea „bântuită” a Transilvaniei, au anunţat organizatorii festivalului.

Sărbătoarea a continuat seara, în cel mai potrivit loc pentru o petrecere: Electric Castle.

electric castle cluj bontida foto electric castle

Distinşi cu un premiu Grammy, în 2016, pentru cea mai bună interpretare rock, cei de la Wolf Alice au avut un concert de excepţie, preluat şi transmis în direct de pagina de Facebook a celor de la Electric Castle.

 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite