Cum să-ţi petreci sfârşitul lumii la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul evenimentului care va avea loc la Casa TIFF. FOTO: casa tiff
Afişul evenimentului care va avea loc la Casa TIFF. FOTO: casa tiff

Obsesia sfârşitului  lumii, aşa cum a fost prezis de mayaşi, nu a rămas fără ecou la patronii clujeni de localuri. Astfel, cei care vor supravieţui sfârşitului au multe opţiuni pentru a petrece vineri, 21.12.2012.

La Casa TIFF se organizeză,vineri, de la 22.00,  Petrecerea Sfârşitului Lumii – Apocalypse Now. “Pentru a participa la petrecere te rugăm să aduci un obiect care te reprezintă şi noi îl vom pune într-un loc sigur! Dacă supravieţuim, te invităm sa-l vezi expus la Casa TIFF începând de sâmbată, de la ora 16.00”, anunţă organizatorii. 


“200 de melodii pe care trebuie să le ascultăm înainte de sfârşitul lumii?”


Nici cei de la Boyler Club nu se lasă mai prejos: ”În ziua de 21 decembrie, Pământul se va alinia cu Soarele ori, şi mai bine, vom fi înghiţiţi cu toţii de o gaură neagră saauuuuu că un asteroid ar putea aduce sfârşitul lumii, o apocalipsă. Versiunea pacifistă e că s-ar putea totuşi să fie finalul unui ciclu. Şi-atât. Să sperăm. Indiferent de deznodământ, CLOSING PARTY-ul acestui sezon va fi o odă închinată aşa-zisei Apocalipse şi melodiilor pe care TREBUIE să le ascultăm înainte de sfârşitul lumii.În speranţa că mai prindem şi petrecerea de revelion, aşteptăm sugestiile voastre cu privire la “care sunt cele 200 de melodii pe care TREBUIE să le ascultăm înainte de sfârşitul lumii?”, postându-le pe wall-ul evenimentului.Cheful începe la ora 21.00”


Sfârşitul lumii, luat la mişto

Clujenii au parte chiar chiar şi de un “End Of The World Kitsch Party”, care va avea loc in Flying Circus Pub, marţi, 18 Decembrie 2012. Preţul biletului este 5 Ron. “Sfârşitul calendarului mayas, asteroizi, inundaţii, invazie de canguri, Morgan Freeman călare pe cal, zombie apocalypse, distrugerea lumii.. What the $^#! Dacă tot e să facem haz de necaz, avem un party cu muzică atent aleasă să meargă mână în mână cu toate hainele despre care ai zis că nu le-ai purta numai dacă ar fi sfârşitul lumii. Şi după aia plecăm în vacanţă”, anunţă organizatorii. Invitaţi speciali: The Kryptonite Sparks ( o trupă de rock'n'roll din Botoşani), iar dress code/ul este: kitsch! Se va asculta “o combinaţie de tot ce ar putea declanşa o gaură neagră (mai mică sau mai mare, după preferinţe)”.
 

Oferte pentru fiecare


Nici celelalte localuri nu s-au lăsat mai prejos şi organizează vineri petreceri tematice astfel:

Beci 36 – Bea pentru apocalipsă party

Club Karma - Not the end of the world party 

Club Seven- Apocalypse Party 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite