Cum au fost păcăliţi mai mulţi turişti români din Grecia chiar de o chelneriţă din România. „Credeam că putem comanda liniştiţi, că e de-a noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un turist român a relatat experienţa neplăcută pe care a avut-o la o tavernă din insula Corfu. Neplăcerile au fost cauzate chiar de o chelneriţă română, spune el.

Turistul şi-a prezentat experienţa pe Forum Grecia, pagina de Facebook destinată turiştilor români în Grecia. Neplăcerile au început imediat ce grupul de turişti români a ajuns în Grecia. Aici, ei au constatat că este o diferenţă serioasă de preţ între foertele tentante de pe internet şi realitate. Însă totul a culminat cu o vizită la o tavernă din Corfu, unde au avut de-a face chiar cu o ospătăriţă română. Redăm mai jos postarea acestuia: 

„ Vă povestesc şi eu ultima aventura avuta in prea frumoasa Grecie.

Deci sa începem: am rezervat în insula Corfu- RODA BEACH la hotel SILVER BEACH 3 *.

Drumul cu avionul din Bucureşti până în Corfu Town ok . Problema a fost când am ajuns pentru că site urile de specialitate dădeau niste preturi acceptabile la închiriat maşini iar la fata locului situaţia era alta: între 100 şi 140 euro/ zi.

Am plecat cu transportul in comun o oră şi jumătate cu 3.6 euro de persoana.

La hotel alta surpriza pe afara arata super, la interior ...jale . Camera cu mirosuri, baia o nenorocire de infecţie, aerul condiţionat 5 euro pe zi extra, curăţenie ....cam de nota 5.

In schimb compensau cu mâncare la mic dejun care era inclus şi din putinele opţiuni mâncai cat te ducea capul, iar seara 9 euro de persoana la fel ...cat te ţineau brăcinarele.

In fine...cam asta e cazarea deci din punctul meu de vedere ..EVITATI O!!! Cine ajunge un zona .....să treacă la 500 m de hotelul Silver Bech ....

Am luat excursie cu vaporul din Corfu Town in insulele Paxos şi Antipaxos . Agenţia de peste drum de hotel de nota 10.

Ne a luat cu autocarul din faţa hotelului şi ne a dus în port de unde am luat vaporul pentru excursie.

Drumul ..super, peisaje, echipajul.....

Prima oprire in primul sătuc din insula Paxos . Hai sa mâncăm la tavernele amplasate pe cheiul micului port . Am ales una care se cheamă Paxos Rose, ultima terasa de pe chei şi chiar incantati de.licatie şi de faptul că ospătar era o fată din Romania, deci credeam că putem comanda liniştit că e de a noastră şi ne spune ce si cum.

Am comandat două porţii calamar prăjit, o salata cu creveţi, o friptura de porc, o porţie de musaka şi o apa.

După ce am mâncat a venit nota, surpriza: 94 euro!

Am mai bătut tavernele din Grecia şi de regulă la o comanda de genul nu plăteam mai mult 60 euro ...cel mult!

,,Fata noastră" ne-a spus că ne-a pus la masa ulei, sare, hârtie şi 5 felii de pâine pe care trebuie sa le plătim şi că de ce nu am întrebat dacă ce este pe masa in afara mâncării comandate, se plăteşte!!!!!

Deci nu mai contează, ideea e că cei care mergeţi în Paxos ...evitaţi terasele amplasate unde acostează vaporul . E japca la drumul mare!

Pentru răutăcioşi: da este vorba de 30-40 de euro în plus care chiar este o sumă, cât şi modul în care practic ne a furat la nota . Oricum am rămas cu un gust amar vis a vis de renumita Grecie ....şi cât de amabili şi serviabil sunt greci.

O zicala spunea:,, sa nu ai încredere Intr un grec nici când îţi face cadou", a scris acesta pe Forum Grecia.

Vă mai recomandăm şi:

CEO-ul Terapia îi desfiinţează pe „generalii cu multe stele” de la Cantacuzino. „Închiderea producţiei institutului, un act de trădare naţională”

Cerşetorii români care au speriat Spania. „Le-au dat bani să plece, dar după ce i-au luat tot s-au întors”

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite