Consilierul local Adrian Popa, implicat într-un accident rutier pe strada Câmpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local Adrian Popa a fost implicat într-un accident rutier joi, în jurul prânzului, pe strada Câmpului. O femeie care se afla la volanul unui autoturism Ford a lovit maşina consilierului, după ce a intrat într-un sens giratoriu fără să se asigure. În urma coliziunii maşina a fost proiectată într-o maşină a Armatei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Sidonia Purdea, trei maşini au fost implicate, iar vinovat de producerea accidentului este o conducătoare auto care venea de pe strada Câmpului şi nu a acordat prioritate şoferilor care circulau regulamentar pe direcţia Mănăştur - Zorilor.

„Un autoturism care se deplasa pe strada Câmpului a intrat în sensul giratoriu fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, iar în urma impactului  maşina a fost proiectată într-o utilitară a Armatei înspre strada Frunzişului. În urma accidentului a rezultat o singură victimă, femeia vinovată de producerea accidentului. A fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Anca Sidonia Purdea.

Accidentul a avut loc după ce femeia în vârstă de 64 ani, aflată la volanul autoturismului Ford, nu a acordat prioritate unei maşini care se afla în sens, lovind-o şi apoi intrând sub o autoutilitară aparţinând Armatei. Autoturismul pe care l-a lovit femeia era condus de consilierul local Adrian Popa, fost viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. Popa nu a fost rănit în urma accidentului şi nu a necesitat îngrijiri medicale, doar maşina acestuia suferind avarii.

El a povestit pentru "Adevărul" cum s-a petrecut accidentul. "Accidentul a avut loc la sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Izlazului, Frunzişului şi Câmpului. Eram în sensul giratoriu şi şoferiţa a venit din partea dreaptă. Cred că doamna s-a speriat, nu a fost nicio urmă de frânare, m-a acroşat. Eu mă simt bine, aveam centura de siguranţă, doamna nu o purta. Pe această cale recomand tuturor să poarte centura de siguranţă. Maşina are CASCO, tabla se repară", a declarat Adrian Popa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite