Cluj: Palilla: „Sunt interese personale la Universitatea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Palilla: „Sunt interese personale la Universitatea”
Cluj: Palilla: „Sunt interese personale la Universitatea”

„Am fost surprins neplăcut pentru că nici nu am apucat să încep proiectul de trei ani şi cred că trebuia să mi se spună de la început că se va întîmpla aşa. Trebuia să construiesc o echipă în primul an şi abia apoi să promovez. Dacă mi se spunea că se vrea performanţă imediată aduceam câţiva jucători de calitate din Italia şi nu trebuia să le explic tinerilor cum să stea în teren”, şi-a început acesta discursul.

 Apoi a continuat şi a vorbit despre faptul că la Universitatea există oameni care au interese personale, dăunătoare grupului: „Ştim cu toţii ce greutate are Mărginean în club şi nu mai trebuie să spun nimic. Am primit o hârtie prin care mi s-a transmis că nu mai sunt antrenorul echipei, ceea ce nu mi se pare normal. Proiectul a fost îngropat din faşă şi până când oamenii care nu se gândesc la grup nu vor pleca, e greu să faci performanţă. Nu e normal ca un antrenor care are contract să nu mai aibă nici maşină. Dacă aşa e fotbalul din România, nu va fi deloc bine”, a conchis italianul.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite