Chitaristul lui Sting, Dominic Miller, concertează la Cluj, în curtea unui palat ce a găzduit împăraţi. Cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sting FOTO Wire/Reuters
Sting FOTO Wire/Reuters

Chitaristul Dominic Miller, va concerta la Cluj pe 23 aprilie. Acesta este colaborator al lui Sting încă din 1990 şi a a compus numeroase piese devenite faimoase pe glob precum „Shape of my Heart”. Britanicul va fi însoţit de percuţionistul Miles Bould care a colaborat cu artişti renumiţi ca Tina Turner, Michael Jackson, Joe Cocker, Beyoncé.

„Discutăm cu managementul lui Dominic de doi ani, ne bucurăm că s-au potrivit datele şi că poate să vină la Cluj. I-a plăcut foarte mult ideea proiectului Jazz in the Street. Este în opinia noastră unul dintre cei mai buni chitarişti care au venit până acum la Cluj şi ne bucurăm că îl putem prezenta punlicului în cadrul unui concert cu preţ modic având în vedere talia lui", a declarat directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

Concertul celor doi este programat sâmbătă, 23 aprilie, la ora 21.00, în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, la finalul evenimentului Jazz in the Street.

dominic miller sting foto

Biletele pot fi achiziţionate online de pe biletmaster.ro, de la casieria Teatrului Naţional din Cluj, iar în ziua evenimentului şi de la Muzeul de Artă.

Un bilet costă 40 de lei -  dacă îl cumpăraţi până în 14 aprilie, iar din 15 aprilie - 60 de lei.

Potrivit organizatorilor, Jazz in the Street este un eveniment care îşi propune să aducă artiştii stradali mai aproape de oameni, să le facă ştiută arta semnată de aceştia şi să readucă în atenţia publicului locuri uitate din Cluj.

Jazz in the Street este un proiect cultural cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, sprijinit de Primaria Cluj-Napoca, o bancă şi o companie producătoare de bere.

Cine este Dominic Miller

Născut în 1960 în Buenos Aires, Dominic Miller a trăit în Argentina, după care s-a mutat cu familia în America de Nord. A colaborat cu Phil Collins, Peter Gabriel, Phil Collins, Bryan Adams, Rod Stewart şi Luciano Pavarotti. A fost chitarist în toate albumele şi turneele lui Sting din 1990.

Cine e Miles Bould

Percuţionist, compozitor şi producător. A copilărit înconjurat de sunetele jazzului. Şi-a început cariera de la 16 aniA lucrat cu artişti faimoşi dintre care amintim Sting, Tina Turner, Michael Jackson, Joe Cocker, Kylie Minogue, Beyoncé.

Mai puteţi citi:

Clujenii, numărul 1 la distracţie. Patru festivaluri organizate în inima Ardealului, nominalizate la European Festival Awards

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite