Ceaţa a dat peste cap traficul aerian la Cluj. Zborul Doncaster Sheffield – Cluj are o întârziere de 17 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceaţa a perturbat serios traficul de pe al doilea aeroport al ţării. FOTO: business-standard.com
Ceaţa a perturbat serios traficul de pe al doilea aeroport al ţării. FOTO: business-standard.com

Traficul aerian pe Aeroportul Internaţional din Cluj se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii. Mai multe curse aeriene au avut întârzeri notabile, iar câteva avioane care ar fi trebuit să decoleze sunt ţinute la sol.

Clujul şi împrejurimile sale se află sub cod galben de ceaţă, iar vremea rea a încurcă serios traficul aerian. Mai multe curse aeriene au avut întârziere, iar unele vor ajunge mai târziu decât era programat. Recordul îl deţine zborul Doncaster Sheffield – Cluj, care ar fi trebuit să sosească pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” la ora 01.20, dar va ateriza abia la 18.55, ceea ce înseamnă o întârziere de peste 17 ore.

Probleme mai sunt şi cu cursa aeriană Londra Luton, - Cluj, care va ateriza cu o întârziere de trei ore jumătate, Paris/Beauvais (trei ore) şi Madrid (trei ore şi jumătate). Dintre cursele interne, un prim zbor Bucureşti / Otopeni – Cluj trebuia să aterizeze la 9.30, însă va ajunge abia la ora 12.03, în timp ce o altă cursă aeriană care leagă Capitala de Cluj  va ateriza la 12.30, deşi era programată pentru 11.25.

sosiri aerooprt cluj intarzieri

În acelaşi timp, mai multe avioane care ar fi trebuit să decoleze au fost reţinute la sol. Este cazul cursei aeriene spre Dortmund, care ar fi trebuit să decoleze la 8.10 de la Cluj, însă nu se ştie când va zbura. Ceva mai norocoşi sunt pasagerii zborului Cluj-Dublin. Avionul ar fi trebuit să plece la 10.25, dar va decola abia la 12.30, în timp ce una dintre cursele spre Bucureşti va decola la 12.55, deşi ar fi trebuit să o facă la 11.50.

decolari intarzieri aeroport cluj
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite