Cealaltă premieră de la Cluj, după „Fifty Shades of Grey“: „Kingsman: Serviciul Secret“. Un film atipic despre spioni şi salvarea lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din film  FOTO: collider.com
Scenă din film  FOTO: collider.com

La cinematograful „Florin Piersic“ din Cluj rulează de ieri, 12 februarie, o altă premieră în afară de „Fifty Shades of Grey“. E vorba despre pelicula „Kingsman: The Secret Service/ Kingsman: Serviciul Secret“ cu Colin Firth şi Samuel L. Jackson. Filmul rulează în Cluj doar la „Florin Piersic“.

Cei de la cinematograful clujean „Florin Piersic“ spun că „Kingsman: The Secret Service/ Kingsman: Serviciul Secret“ are la bază renumita revistă de benzi desenate şi  este regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class).
Filmul spune povestea unei organizaţii de spionaj supersecrete care recrutează un puşti de pe străzi, nerafinat, dar promiţător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o ameninţare globală.

Pelicula poate fi văzută zilnic, la orele 14.00 şi 20.00. Un bilet costă 10 lei, iar redus -  la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC)-  2D - 8 lei, exceptând zilele de vineri, sâmbătă, duminică.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Premiera săptămânii: „Fifty Shades of Grey“, „puţin material pornografic pentru întreaga familie“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite