Program TV. Patru filme bune în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV din weekend propune câteva titluri de film destul de interesante. Pe HBO, de exemplu, puteţi urmări comedia „Aşa se scrie istoria!”

Program TV în weekend, 28 februarie. Ucide ce iubeşti. HBO. 22:00. O crimă din anul 1944 îi reuneşte pe cei mai mari poeţi ai „Generaţiei Beat”. Povestea nespusă despre o crimă care i-a reunit pe Allen Ginsberg, Jack Kerouac şi William Burroughs în anul 1944, de la Universitatea Columbia. Acest eveniment a fost scânteia care a condus la "Beat Revolution".

Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este celebrul poet care va deveni figura emblematică a celor din "Beat Generation". Suntem în anul 1944, iar Ginsberg este student la Universitatea Columbia şi se îndrăgosteşte nebuneşte de fermecătorul lui coleg Lucien Carr. În această perioadă, el reuşeşte să şi-i facă prieteni pe William S. Burroughs şi pe Jack Kerouac. Împreună ei vor pune bazele mişcării Beat. 

Tot atunci, David Kammerer se îndrăgosteşte şi el de irezistibilul Carr, dar se întâmplă ca acesta să moară în circumstanţe misterioase, iar Kerouac, Burroughs şi Carr sunt arestaţi, fiind consideraţi suspecţi. Investigarea acestui caz va avea un impact major asupra vieţii celor trei.

Program TV în weekend, 28 februarie. 21: Şansa vieţii lui. Pro Cinema. 20:30. Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar strălucit, la M.I.T.(Institutul de Tehnologie din Massachusetts) care - având nevoie de bani pentru taxele şcolare - găseşte soluţia în jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studenţii cei mai inteligenţi ai facultăţii, care se duc la Las Vegas în fiecare week-end, înarmaţi cu identităţi false şi cu know-how-ul capabil să păcălească jocul de blackjack, pentru a ieşi câştigători. În frunte cu Micky Rosa (Kevin Spacey, aici şi producător al filmului), profesorul lor de matematică, care e foarte puţin ortodox şi un geniu în statistică, ei au spart codul jocului de noroc. Numărând cărţile şi folosind un sistem complicat de semnale, echipa poate să învingă cazinoul în stil mare. Fascinat de perspectiva banilor, de stilul de viaţă din Vegas şi de coechipiera sa isteaţă şi sexy, Jill Taylor (Kate Bosworth), Ben începe să întindă coarda prea tare. Deşi număratul cărţilor nu este ilegal, miza e foarte mare. Număratul cărţilor nu este singura provocare; în plus, el trebuie să aibă grijă să fie întotdeauna cu un pas înaintea şefului securităţii cazinoului: Cole Williams (Laurence Fishburne.)

Program TV în weekend, 1 martie. Dublura. Cinemax. 21:30. Viaţa unui funcţionar dintr-o agenţie guvernamentală se transformă în coşmar după sosirea unui nou coleg care arată ca şi cum ar fi dublura lui, dar e fix opusul. Pentru că este încrezător, carismatic şi seducător, femeile sunt fascinate pe loc de acesta. 

Program TV weekend, 1 martie. TCM. 22:00. Pentru că, mândră de frumuseţea fiicei ei, Cassiopeia a îndrăznit să o compare pe Andromeda cu Hera, şi-a atras mânia teribilei regine-zeiţe, care a hotărât pentru tânără un destin mai rău decât moartea: căsătoria cu monstruosul Calibos. 

Sedus de frumuseţea uluitoare a Andromedei, Perseus, fiul lui Zeus, decide să înfrunte zeii şi să schimbe destinul frumoasei fiice a Casiopeei. Înarmat cu un scut magic şi însoţit de armăsarul înaripat Pegas, tânărul erou trebuie să-l înfrângă în luptă pe Calibos. 

Pentru că drumul către inima frumoasei Andromeda este presărat cu primejdii şi obstacole, Perseus trebuie să înfrunte oameni, zei, monstruoase creaturi legendare, să-şi dovedească vitejia, dar şi isteţimea, pentru că o dragoste legendară poate fi obţinută numai înfuntând destinul

Program TV weekend, 21- 22 februarie

Program tv weekend, sâmbătă, 21 februarie. Nu. HBO. 20:35.În 1988, în Chile, un om a avut curajul să spună "Nu" dictaturii militare şi să se împotrivească candidaturii lui Augusto Pinochet. Tânărul Saavedra este interpretat perfect de Gael García Bernal. Când dictatorul chilian Augusto Pinochet organizează în 1988, la insistenţele politice internaţionale, un referendum pentru a decide soarta preşedenţiei sale, liderii opoziţiei apelează la energicul director de comunicare Rene Saavedra pentru a conduce campania lor. Cu resurse minime şi sub observaţia directă a acoliţilor despotului, Saavedra şi echipa lui pun la cale un plan îndrăzneţ pentru a câştiga alegerile şi elibera ţara de sub opresiune. 

Program TV weekend, sâmbătă, 21 februarie. Aşa se scrie istoria! HBO Comedy. 21:20. Un director de marketing concediat se răzbună pe fostul său şef, după ce acesta face avere cu compania de maşini electrice al cărei co-proprietar fusese şi el odată. Această comedie HBO îl urmăreşte pe Nathan Flomm (Larry David), director de marketing al unei companii de maşini electrice care, după o ceartă aprinsă cu şeful său, renunţă la cele 10 procente din acţiuni pe care le deţine. Compania ajunge să facă miliarde, iar Nathan este umilit public. 10 ani mai târziu, căsnicia şi reputaţia lui sunt distruse. Nathan şi-a schimbat identitatea şi duce o viaţă liniştită pe o insulă micuţă de pe coasta Massachusetts, sub numele de Rolly DaVore. Dar atunci când fostul său şef îşi face apariţia ca să-şi renoveze reşedinţa de vară, Nathan jură să se răzbune şi să-l alunge pe inamicul său de pe insulă.

Program TV weekend, duminică, 22 februarie. Philomena. HBO. 20:00. Philomena îşi dezvăluie secretele când află în sfârşit unde este copilul ei. Forţată de călugăriţele catolice în adolescenţă să-şi dea pruncul în adopţie, femeia a trăit fără să mai afle nimic despre el. Anii '50, burghezi şi duri în ceea ce priveşte rigorile sociale, au obligat-o să se supună procedurii, ca să nu înfrunte scandalul unei mame necăsătorite cu copil.

După multe decenii, ea primeşte o ştire, iar acum drumul o duce în Anglia, în Irlanda, în America... Ajutată de un jurnalist, ea va avea parte de surpriza vieţii.

Nominalizată la patru premii Oscar, trei Globuri de Aur şi patru premii BAFTA, "Philomena" e adaptarea cărţii "The Lost Child of Philomena", bazată pe o istorie adevărată: timp de 50 de ani, irlandeza Philomena Lee (Judi Dench) şi-a căutat fiul dat spre adopţie, fără voia ei, de către mănăstirea la care fusese crescută.

Jurnalistul Martin Sixsmith (Steve Cooogan) o ajută să dea de urma lui şi să desluşească un caz controversat care implică Biserica Catolică. 

Program TV weekend, duminică, 22 februarie. Jaf la Harvard. Pro Cinema. 20:30.  Jason Lee interpretează un om obişnuit şi bine intenţionat care e împins de împrejurări la o existenţă criminală. El e logodit cu frumoasa Elaine (Leslie Mann), economiseşte ca să-şi cumpere o casă de vis şi pare să nu ducă lipsă de nimic. Însă atunci când sora lui îi arată o casetă în care el promitea să plătească taxele pentru colegiu ale nepoatei sale, se trezeşte că are nevoie disperată de 30 000 de dolari. Obsedat să obţină rapid bani, John îl recrutează pe psihopatul său prieten Duff (Tom Green) în această misiune. Asta nu face decât să înrăutăţească lucrurile. 

După un hold up la un magazin şi o spargere într-o casă, vieţile lor o iau complet razna. John, luând cele mai proaste decizii, se afundă tot mai mult în mocirlă. Viaţa lui o apucă pe o spirală descendentă. După ce îi mărturiseşte totul lui Elaine, ea pune la cale un plan de a-şi fura tatăl care conduce o afacere cu asigurări medicale. În timp ce trio-ul intră prin efracţie în birourile firmei, un detectiv de poliţie şi tatăl lui Elaine decid şi ei să acţioneze.

Program TV weekend 14 - 15 februarie

Program TV, sâmbătă, 14 februarie. Predators: Fără scăpare. Pro TV. 20:30. În filmul produs de Robert Rodriguez, care a apărut în 2010, nişte mercenari ajung pe o planetă străină şi sunt toţi vânaţi de creaturi îngrozitoare. Deşi toţi provin din mafie, sunt neînfricaţi, unul dintre ei având chiar un secret al unui supererou, niciunul nu era pregătit pentru o luptă cu aceste creaturi şi în condiţii atât de vitrige.    

Program TV, sâmbătă, 14 februarie. Vacanţa. Digi Film. 20:00. Iris, interpretată de Kate Winslet, este o englezoaică îndrăgostită de un bărbat care urmează să se căsătorească. În Statele Unite, Amanda (Cameron Diaz) tocmai a descoperit că bărbatul cu care trăieşte îi este infidel. Cele două, care nu s-au întâlnit niciodată, se cunosc online pe site-ul unei agenţii şi se decidă să facă, pentru o perioadă, schimb de case. Iris se mută în Statele Unite, la Amanda, iar ea vine în Anglia. 

Program TV în weekend. Povestea echipei de bob a Jamaicăi, la HBO

Program TV, duminică, 15 februarie. Hotel Grand Budapest. HBO. 20:00. Filmul, nominalizat la premiile Oscar de anul acesta, prezintă povestea unui administrator şi recepţioner legendar al unuia din cele mai mari hoteluri din perioada interbelică şi a lui Zero Moustafa, micul hamal care i-a devenit cel mai de încredere prieten. O crimă în hotel, furtul unei picturi şi bătălia pentru o avere uriaşă a unei familii schimbă viaţa tuturor. 

Program TV, duminică, 15 februarie. Echipa de Bob. HBO Comedy. 19:55. Irwin Flitzer, fost membru al echipei de bob a Statelor Unite, a căzut în dizgraţie în momentul în care s-a îngrăşat şi n-a mai putut face sport. Câţiva ani mai târziu, Derice Bannock, fiul unui fost prieten de-al lui Irv, ratează calificarea la Olimpiadă din cauza unui accident stupid. 

Dar Derice nu vrea să renunţe şi împreună cu alţi trei sportivi jamaicani formează prima echipă de bob din Jamaica. Ţelul lor e să ajungă la Calgary. Pentru a se antrena ei apelează la ajutorul lui Irwin Flitzer şi reuşesc să convingă lumea că au potenţial şi nu se vor face de ruşine.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite